Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, October 24, 2008

OpEN hOuSe My OfFiCE- jLA aRchITEcts

~~arini ade open house aka jamuan rye kat opis aku.huhuuk da rye yg 23 lak tuu.ujung 2 pon dorg nk wat g..xpee gud2 save dwet aku hahahaha.menu mmg besh hehe smpai kekenyangan.staf kat opis rizz actualy x rmai..5org je..haha yg lebeh kat level 17.area boss kan.so kmpul2 pon dlm 10 -12 org jee..hehe..dlm kemeriahan tu sbnrnye terselit kdukaan lak n terkilan ngn seseorg yg aku ase memalukan aku dlm waktu tu.emm aku ignore je..biala die nk ckp ape yg penting aku taw sape diri aku..wahh ayatt kemenn:p


~all staf jla architects & primier consortieum~


~mkanan yg thidang..huhu xlarat aku td:p~kenyang doe

7 comments:

emilia azman said...

aaaaaaaa!! jelesnya.. rindu makanan malaysia!!.. huwaaaaaa!

mrMiEZ said...

ala..riz... cite le ape kene ngan kawan yang nyakitkan hati ko tu....

you are now in my zone said...

nyum2 ;)

Afeeq said...

kemen bju ko .......lalalalalal:d

aiZouL diSiSi... said...

x nak kalah tu..
huhuhu..

WaNz iMraN said...

Oooo riizzz
saper orang itu???

ingt ceria-ceria selalu
sebagaimana riiz nak haq ceria gak
senyum sokmo deh!!~

GEGAR said...

assalamualaikum salam perkenalan saudara ritz.....