Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, November 20, 2008

meET mY fReNZ fROM mYspCE Last NitE.

rizz with hery myspace
~~ hehe gegehh tol arini nk wat entry kan..yelah boss kua g meting kek dahnyer.kemain lju lg la menaip rizz ni..:p mlm td ujan sgt lebat ok..pewot da lapa dh..ckp ngn pendi jom la kte p mkn kat sop mletopp (tempat ni pling pemess ok..sup nye peh besh.hehe) tup2 sdg nk mkn tu rizz cuit kt pendi ckp prasan sorg mamat ni..klau geng sayap taw x hery kwan wanie mse gthering rye ritu kt legend hotel..die stay area cini jer.. kami pon bbual2 lah.yela ritu senyap je..malu la ktakan masing2 hehe..tu pon lpas gthering tu memasing bru la nk ym ngn add mespace kan.. sweet la die.kulit cntik kawww:p time tu gak die ngh tgu somebody nk jupe..sblum kwn die smpai ktorg borak2 dlu..:) kul 10 je we all blik umah sbb aku nk tgok dvd pulau hntu 2 tu heheee..



p/s: motip gambar pendi xde ? hehee .nua t rizz wat entry cte tu k.. dlm seram2 ade lawak gak taww.. skang cm best lak cte antu indon..mlm ni nk cri suster ngesot ngn kereta antu manggarai lh heheee

2 comments:

you are now in my zone said...

kemain kulit cantik bagai :p hakhakhak

ReMy said...

ensem kan...
huhu, baju dia aritu pun semmart, dari philosophy...