Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, November 25, 2008

moVie MaratHon hEhe..

it' was awesome! :p

~~ entry selingan ni rizz nk kgsi movie ni kat u all..lately smlm xde cte yg best kn kat tv.. so pe lg tgok dvd ar..dlu rizz mmg kaki dvd.. pas dh de laptop ngn internet trus hobi tu xde.. klau x mau 2 almari full ngn dvd mcm2 genre dri comedi romantic, sci-fi movie,horror ngn korean and japanesse feak..kiki....enuf 4 that. so mlm td rizz tgok ar cte ni FINAL DESTINATION 3.. cte ni actually dh 10x gak tgok.haha tp x jemu doe..mmg feveret horror movie lah.. ssh nk describe. sbb crite ni bkn cte hntu taw.. sbb mmg xde antu dlm cte ni. so?? cte ape eyh?? ahaa.. cte ni cm stu 'wabak or petanda kematian yg telah ditentukan mengikut turutan dan dismpaikan kepada seseorg tu utk mhentikan drpd blku. cewah...tu r yg dpat riz fahami..pembunuhan yg blaku kpda mangsa tuh mmg kejam dan mengerikan ar..

final destination 3 - mengisahkan wendy dan schoolmate dorg g fun fair pastu dlm 5 org kot mati mse nek roller coster dan selebihnya mati beransur2 mengikut turutan dlm roller coster tu.huhu

oyea..b4 that ade gak final destination 1 & 2..

final destination 1 - mengisahkan sekumpulan remaja nk g bercuti tp sorg remaja lelaki ni dpt petanda yg fligt yg dey'll nek tu thempas.n betul2 tjadi...

final destination 2 - mengisahkan remaja gak g piknik.i think la tp terbabit dlm nahas jln raya yg dasyat..sume kematian tu mengikut turutan mse dorg tgh jem dlm xcdent tuh


poster pling x cntek kot haha

yg ni hero die esem..motipp haha

fuh,.. nk lebih thril g la kedai dvd bhmpiran n beli k.wakakak

2 comments:

you are now in my zone said...

ada pas baten x tgk citer nih? kater marathon? eh...sound doublemeaning plak...abaikan2x...kuikuikui :p

Duke Luce Dell'amore said...

uncle sgt ja'at!gatal!