Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, December 10, 2008

AmAni FarZaNA






~~yEAHH! motipp utama blk kg selain hri rye hji ialah rizz nk tgok baby girl mysis yg bru je bsalin last 2 week i tot.. comeii sgt!! rizz da jd uncle.. cm x caye jeww.. baby mysis namanya 'AMANI FARZANA' bermaksud cita-citaku ketenanganku.aritu silap da..fauzana plak..:p..ye kot..(sori long,klau salah huhu)

rizz masih t'agak2 nk kendong baby ni sbb umo msih smgu lg u'ol.kecik sgt hehe..tp gegehkan jua.. rizz pgil baby ni 'kakak' sbb die ank buah yg sulung haha..saje je pgil cmtuh.kakak niasik tdow je time siang tp ble dh kul 2 3 pg hambekk la kan bgema 1 isi umah tu ngn tangisanye.. time tu gak rizz gegeh tolg my sis buatkan susu utk kakak ni..kuat tol die myusu.baik susu bdn or dulac.laju je heehe.b4 that baby tkena dmm kuning..suma takot..tp alhmdulilah da bansur pulih..time nk blik kl,sayu lak nk tgalkan baby ni..tp x pe bln 1 nti pak teh blik er..blikan die bju lg hehe....mwah!

4 comments:

you are now in my zone said...

tergugat ateh dier sebab amani lagi cun...keke ;)

aizul said...

pakteh dia bg susu badan ke?? hahahaha

ReMy said...

keciknyer dier, comeynyer...
klau la remy dapat pegang ntah apa yg jadi...

RyZ4L said...

chumeyl la amani faRzana. kemain uniq name nye ituw~~ merah2 je kulit baby baru lahir nie. huhu. agak la pak teh die uh duk cm mao nyusu je..:p