Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, December 29, 2008

SpeNt TiMe hOlIday - 40 HaRI bANGKItnYA pOCoNG

ngeri tul poster die!
~~huhuu denga tjuk entry pon da ngeri.. so far cte ni rizz bli mlm td anyway 4 in 1..lg 3 cte rizz x tgok lg..cte2 indon bergenre seram ni mmg slah stu my fav.sstgh org msti anggap ia agk kolot kan..tp tulah..yg org x suke tgok tu lah rizz suke tgok ahaks. cte ni dh release kt panggung tp jap je kan tyg..2 mgu je kot.. back 2 de story:p


40 hari bangkitnya pocong ni mgisahkan ketakutan sorg girl ni namenya jessy yg sering dibayangi ngn bayang2 pocong! [sentap gak tetibe je pocong muncul awl2 cte..nsib aku xde heart attack! :p]..permulaan cte ni agak memeningkan gak lah bile si nino (raffi ahmad) juz merintih rintih kat jessy ni supaya x tinggalkan die..korg mesti leh dpt agk kan si raffi ni ble blakon cmne.hehee nk tgelak gak hehe..tp jessy dh ptus ngn die atas sbb yg rizz xketahui pd pmulaan cte ni..dlm pd tu lak..kevin (irwansyah) punye probs pc die yg kna msuk virus n suruh si jessy ni g mentenence kn pc die (jessy ni programmer!)..tnpe die sedari umh kevin ni kpunyaan pocong yg ganggu die slame nih.nk pdkkan cte.. bayang2 pocong ni sering ganggu jessy ngn nino ni smpai 1 tahap bru si jessy ni taw yg diorang penah langgar lari sebuah keta yg dlmnye ade parents si kevin (irwansyah) ni ngn adik die dafi..(kemen nk dafi g name!..:p) so diorang yg mati ni lah yg jd pocong utk balas dendam kat jessy ngn nino ni..tp yg peliknye pocong2 ni x bunuh si jessy ni maybe ikot logik rizz sbb die x bsalah cozz nino yg mjadi punca xcdent tu blku sbb die mabuk time tu..! end of story nino mati dicekik dlm keta ngn pocong tu ngn xcdent yg mngerikan n yg klaka plak tibee je si nino ni lak jd antu last2..haha



p/s : so far ok la cte ni.rizz bg 3.5 bintang hihikk..tekup2 ngn bantal gak ar tgok cte ni huhu..nsib hero sedap mata mmndang n fofularr:p

8 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

MOMOKKKKKKKKKKKKKKKK! :p

Preppy Guy said...

tq for r cooment on my page....seksi ker????huhuhu...

xoxo

AL

RyZ4L said...

haha.
i luv raffi ahmad.
sangat kelaka.
die bagus la blakon dlm sume watak.
sukeeeeeeeee sangat!
haha:p

Husnibaby:My Emancipation said...

okeyh..lepas ni zul kasik dvd pastu riz tlong analyze kn..huhu (^_^)

Alexandaria said...

sape plakonnye?

rizz said...

eim... - irwansyah ngn raffi ahmad ngn yg pompoan sape tah namanya

||| PöJìé PööH ||| said...

Pojie tau Rizz tgok cter nih ngan tutup mata ngan bantal bucuk kan!!!
Pojie tgok citer nih kat wayang mmg hanjeng..
Dah la seat depan, antu kuor, Pojie la org paling kuat menjerit..
Hahaha..

Nael Birai said...

nak tengok...
bole??