Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, December 24, 2008

tAg yG akU gRAb DrI aIzuL

~~hehe anyway rizz da lme nk wat tag ni.tgok kat page si aizul marcello tu cm besh je.hahak..pastu mtk la kbenaran die nk gak tag ni.so die kata wat je..so layanzzzzz....

1. Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.

- selalu! lg2 kat area umah aku 'queen street' ni..haha dieorang ni pelik kew tgok aku..agak menjengkelkan taw x!..:p

no return?!
2. Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)
- ade gak hehe..pling x tahan "eh ko ke yg aku jupe kat toilet LQ td?" choi sgt! bile mse la plak g ctu kan .huh pastu pling x suka org ckp "eee..muka ko ni cam fiq mentor la.".hayooo.tamau! :p

lucunyer..hiks!

ayoo! tamaw arr fiq!

3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.
- byk kali gak hihik..n yg pling buduss bile pusing2 kat tpt yg sama xde jln kua hayoo cuak gile.lg2 bile da mlm:p

kembali ke jln yg lurus hehe
4.Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.

- same with u! hehe nk menjadi bapa tunggal woley..or nk amik ank angkat umo 3 taun:p

comei taa!:p
5. Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang 'paling sedih' sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)
- bile ade msalah n xde tpt utk mengadu..tu yg peritt skali kowt n bile frust!



6. Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.

- ada.tp mlas nk pk kot hehe..

fight club! (gmbar hiasan ekekee)

7. Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?
- lately ni suka search model2 dan fesyen 2 tbaru skang.. nk jd up to date sket! hehee..hobi lak suke tgok wayang bergenre seram dan komedi romantik..sbb aku ni romantik orgnya..wakakaka! (mati kena carotz)

men's portfolio

dh tgok cte hmpir 10 x tnpe jemu hehe

8. Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat2?

- smyg jagn tinggal..(tp aku ni degil yg hazab :p..miss gak kekadang)..,
- bjimat cermat..(hayoo! akui nk bcimat:p i will try mom n dad:p)

duit adalah segalanye.huhuk


9. Dah itu je. anda dah makan?
- kekenyangn bekpes td..hihik.. b t w,..bnje r sushi..lme x mkn:p

my favorite food

10.Tag ni aku nk kenakan kat..(jejeng..)

- Pojie pooh

- oyen

- alexandra (eim)

- haqq wanz

- azlan gossip pink!








4 comments:

you are now in my zone said...

wewittt...pasni panggil RITZZ MENTOL lah...eh RITZZ MENTOR...keke :D adalah iras2 ngan fiq mentor tp tang maner tak baper sure. mgkn kak ros boleh menjawab. ngee :D

aizul said...

hahahaha bapa tunggal tak leh blahhh!!!

oyen said...

wah!
sowie...
baru bace blog u neh...
ta pasan pon...
nnt i wat ek..
~ngee~
p/s: fiq mentor??? ta same pownnn~

LYNN said...

nak tag nieh eh! le x?? ;D