Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, January 20, 2009

FaIzaL TahIr FabUlOUs!!

gimik yg meletop!! i'll like..cm patung jerr..haha

~~ kali ni entry selingan rizz ialah mengenai FAIZAL TAHIR..yg dapat mengondol 3 trofi kemenangan dalam ANUGERAH JUARA LAGU yang ke 23 baru2 ni..mmg rizz x dpt jangka faizal tahir akan wat performance yg hebat mlm tuh utk lagu SAMPAI SYURGA!..gimik tu memang mletop okeh ngn potong rmbut bagai..!..tahniah faizal tahir menjadi slh satu ikon penyanyi lelaki verstyle [tul ke eja..? gasakkan huhuu]..anyway f y i, rizz sbnrnye lebih meminati lagu CUBA ! ..tp maybe kekuatan lagu SAMPAI SYURGA mengatasi segalanye..kemenangan ini gak dpt la die menebus kembali kekecewaan ajl last year yg die x dpt perform tuh..:)




smart giler!!
p/s : gambar ehsan dri gua.com hehe..

5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

recap youtube sajo...

RyZ4L said...

haha..
minat faizal tahir?
sesuatu..
anyhow~ haha..
performance mmg best.
menang for best performance, vocal n balad.memang deserve la..hehe~
yet...ape ley buat..saya minat MUH!! huhuhu!!~ sukeeee~~

izrin hana said...

faizal tahir best.eheheh ;)

nice blog u hv!

Irine Nadia MaRceLLo said...

time nih faizal tahir nye psmbahan besh bangettt woOooo~!!sgt2 smart howkeyhhh:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

faizal tahir time nih besh gilakkk even gue x minat dia..kekeke~!!