Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, January 23, 2009

lepAS GemBiRa ..KeSEDiHAn MElanda ....

decoration cny eve kat opis rizz!

rizz pkai bju ong! red!!

~~ bru je rizz happy td kan..tp actually ade gak berita yg x best mse rizz kat office ni ble my office mate architect zen akan blah dri opis ni sbb dapt offer dri tpt lama die keje..sedey sgt!!! :( sume ni bpunca dri bos gakk ar.. cuba uols describe cmne lah die x bengang bile zen da keje hmpir 7 bln [masuk2 saing rizz gak ok..] tp boss x bg confirmation letter..sedey sgt..lg2 bila nak cuti.gaji kena potong woo sbb x konfem lg..rizz pon x phm arr ops ni cmne..actually rizz pon ade cte kat blog lme nk blah dri firm ni..tp susahh skang nk cri keje uols! ekonomi msia kmbali gawat..so wat mse ni rizz tpksa r keje kat cini dlu..mmg dekat sgt ngn umh rizz..tp gaji x best r.msih ditakuk lama.. so far rizz da pkir msak2..maybe next year rizz akan amik diploma in hairstylist [ bru je taw ada course ni! dri kenalan manjam..kat sg wang n rizz dream nk bkk salon sdri ar] course tu amik mse 2 tahun gak.t rizz wat entry sal akademi college tuh...so far bblik pd cte td..so smpena last day zen kat office, rizz,perry our bos kecik architects ngn lyn g celeb kat western restaurant dpn hajris tuh..best gak mknn die..yg pling best perry bnje! thankss perry!.. [si gile kat opis tu x ikot..lntk ah.tp dosa gak aku rini skip solat jumaat...amponnnn!] to lynn.. saba r lyn ngn prngai si gile kt opis ni.. bia kte banned die..! ko ade aku lg keyh..to zen gud luck d tmpt bru...kawin jgn lupe invite!

pengumuman!!!!
rizz xkan on9 selama smgu bermula dri arini sbb blik kg cti cny..hoyeaa!! 23 until 2 hb 2 cuti.lama woo.. tp 31 hb da blik sbb nk kua jejalan ngn d****r c***a ku ahha..

gambar2 kenangan last day with zen!....

perry! my boss kecik also architect

lynn with zen...

sedap2 mknan kat cini!...

HAPPY CHINIESE NEW YEAR PERRY, ZEN ! AND ALL MALAYSIAN...

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

PENGUMUMAN

ada orang tu akan berbulan madu di bukit tinggi...kehkeh :P

eh pojie, bukan u pun nak p saner ker?

kemain semua nak terjah bukit tinggi kennnnnnnnnnnnnnnn :D

hakhakhak

Remy.com said...

remy pon nk g bukit rendah...
huhu...

dalf i.t.u aku said...

yum2~~
weee~~