Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, January 6, 2009

sPeNt tImE @ HoMe - dVd Time - kesuRuPAN!

hesemnya hero cte ni.hahak! motipp

~~hayoo! mlm td lpas je mkn mlm mmg popcorn time wee olss kat umah rizz ngn pendi mhabiskan mase mnonton dvd.. kali ni rizz choice cter KESURUPAN.. (ala yg cte 4 in 1 yg rizz bli ritu...) cte seram indon ni didokong oleh nia rmadhani..(bwg merah tu ye hadek2)..lg sorg mamt ni ala lupe r name! (yg pasti die blkon tipu kanan tipu kiri kowt!)..ahaa da dpt..andhika pratama namenya.. n then sorg lg yg kena kesurupan ni bmaksud (kerasukan kowt!!) ialah sharrefa danish..(xpnh nmpak blkon lak).. so permulaan cte ni mgisahkan felina (nia) ngn alin (s.danish) mjalani minggu orentasi kat 1 kolej..mse orentasi ni bese r yg conduct msti ar senior kn..so far marik (andhika) ni yg jd faci dorg..orentasi ni dibuat kt dlm 1 hutan nmenya hutan kayu mati!..hayoo sgt seram okeh!..semase xtvt jungle tracking dorg ber5 actually x ingat sgt pompoan lg 3 org tuh tjtuh dlm 1 trapp taw cm lubang kat hutan tuh n si alin ni leh plak terambik 1 patung yg hodoh gilee rizz rase.ala2 jenglot gtew utk dibwk blik.gilee! amik hak org kan mase dlm lubang tu yg rupa2nye tpt kuburan lama.ngeeeeeee takot!..sblum tu gak si felina ngn marik ni sme2 jatuh cinta n mnimbulkan iri hati sorg senior girl ni..(sempat g babak cinta!! kontroversi nia ciom andika) so far lpas je hbis jungle tracking mlm tu si alin dh kena rasuk oleh makhlus halus kat situ kononya pjaga hutan tuh..

time ni si alin dh kena rasuk.kemen mata putih.ngee

tetapi dpt distbilkan oleh 2 org pduduk kat hutann tu yg rizz rase x logik ngn mgelikan ati sorg tuh jelmaan babi hutan.eeeeeeeww..can u ols describe cne kan.tp babi hutan yg tecik je.kikiii. ok after that keadaan kesurupan alin btambah teruk smpai di umah n x dpt dibendung lg n seorang pawang mengikhtiarkan agar alin ngn kwn2 die pulangkan blik patung cilake tu ktempat asalnye.. n o m g!!!! bile dorg lpas da pulangkan tuh dorg tmsuk 1 umah pduduk yg selamatkan si alin mse kat hutan tuh (alaa jelmaan babi hutan tu lah)upenye die la yg pjadi penunggu kat hutan tu..mg sadiss sgt bile si alin,marik ngn felina mati kena kapak ngn potong cm potongn dging kt umh tu penuh ngn babi hutan.eeeee takott sgt!..dey ol mati cmtu je..persoalannye nye skng knape cte ni x merungkaikan pasal 3 mkhluk yg merasuk alin?.. spoil.. tp 4 stars i give.!
p/s : lepas tu we ols tgok cte seance lak.antu philipines.tp da skerat cte aku da tdoo..pendi je layanz..xtaw nk ulas ke x:p

2 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

punyer lah cover dvd nmpk serammmm tup2 hero gak yg dipandang...tetap tgkp feeling, sadis mamat nih :p

Eizan Emirza said...

kesurupan? maksudnyew kerasukan kan rizz? smpt negok heron dia kan.