Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Saturday, January 10, 2009

sPeNT tIMe @ niTe - ThE rUinS

cover mletop gak..:p

Remove Formatting from selection ~~ as usual hahaa..cte dvd movie lg kan..actually rizz x byk cte ttg life skang ni.maybe later2 k uols!. smlm rizz demam..aduss sadis sungguh..skang ni pon igih menaip entry.:p jap g nak g bayo bil tenet yg ttunggak ni [men reti..byo hazab!!] haha..n then nak g YOUTH 09.. x suma taw kan..tp jom r g reramai..rizz pon tataw ade pe.hah yg pasti sal2 remaja kowt...back 2 de story..[mukadimah nye kemain kan?..:p]..


the ruins ni cte sal sekumpulan remaja yg g bcuti kot.i tot la..kat mexico..mmg santai hbis mse bcuti tu..n then dorg knal sor lelaki german yg kemudiannya ajak dorg ni g mdaki bukit utk cri abg die yg hilang kat situ..tul ke..rasenya lah ahaha..[rizz tgok subtitle bi u ols..yg bm cm haram..campo2.].so far ade 2 org gurl ngn 3 org laki dlm cte nih..sorg tu laki german tulah..so bile dey all da smpai kat kaki bukit tuh yg rupe2 nye seakan akan tpt 'sumpahan' org2 kat situ r..dorg yg g bukit tuh mesti mati..mati sbb ape? sbbnye ialah pokok2 kat situ rupenya yg 'makan' dorg yg dtg mgunjung kat stu..memula dey all x caye tp bile dey all jupe mayat abg kpd lelaki german yg dh diselaputi akar2 pokok tuh ngn menjalarnye akar pokok tuh kat dorg.bru r dorg gerun!!..dorg tpksa melarikan diri dri bukit tuh tp malangnye kena kepung ngn pduduk situ lakk..adessssss..klau dorg turun sure kna tembak..so tpksa r dorg stay atas bukit tuh n kemudiannye sorg2 mati bile akar2 tuh dah membiak idup dlm bdn dorg ngn dorg tpksa potong kaki laki german tuh bg nk kua kan akar pokok tuh[yakk..time nih sume ttup mata ok] haha..



so far tagl 2 org je hero ngn heroin yg idup..dorg tpksa bg trick cne nk kua dri bukit tuh yg laki ni plan wat2 kn gf die ni mati ngn blumuran darah n angkat kua trun dri bukit tu n cmpak ke tanah..[kire nk tarik phatian pduduk situ yg da sedie pgg rifel ngn panah ok] bile die dh sbut nama mary!!.gf die lari cm lipas kudung sudeh haaha..tp bf die ni mati kne panah n tembak time tu lak [peh bkorban!]..ending cte ni sadis gak bile da smpai gf die ni slmat drive dlm jeep tuh die pasan akar tu mjalar sudah dlm bdn die yg bpunca dorg x leh berdarah.....huhuuu cte gntung cmtu jer:p wink2..


p/s : ingat memula cte ni sal lintah msuk bdn.upenya pokok.cesss..nsib x tgk wyg!,,..3.5 stars

1 comment:

myZone | When Anuar opens to public said...

dah tgk...ending heroin tu pn msti mati punyer sbb akar pokok tu dh masuk dalam bdn dia...tak logik tp adventure...best...! :D