Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, January 13, 2009

sPeNT tIMe @ niTe - wAnTEd

mletop tol cte ni awesome!!

~~btemu kmbali di ruangan review filem dvd..[kakakah..motipp sgt!] anyway mlm ni rizz nk lyan cte wanted lak.. lme dah my hosmate bli dvd tuh tp xtgok g..so tetiba mlm ni nk tgok..atleast mlas lak nak trun flat g mkn..pendot pon da bedal megi..so rizz nk mkn bege je r mlm nih..smbil2 tgok wanted nih.gtew!..

wanted ni cte sal sorg laki ni nme die Wesley Allan Gibson seorag akauntan..or kerani opis whateva yg da boring ngn rutin harian keje die yg asik kna maki ngn staf2 kat ctu..n then gf die ni lak dok men kayu 3 ngn click opis die.. sehinggalah si wasley ni terjumpa fox [angelina jolie uols!] yg diberitau oleh si foz nii yg bpk die mrupakan sorg..pe erk nk ckp?..emm professional killer that belonged to an ancient organization called Fraternity and killed by the skilled and powerful Cross ..haa cmtulah kekdahnyer [copy paste sudeh dlm tenet].. dlm mse tuh gak si wasley ni dri zero ttg keje sbg clerk je terus dpt jd profesional killer ni tp bbgai rintangan yg kna die tmpuh mse tuh..bdarah bgai kena tumbuk xyah cte r...[rase cm dh leh lunyai cm apam muka die ni ahha] dlm mse tuh gak si sloan ni mrupakan ketua kp kongsi2 gelap nih [kgsi glap ker? lantakkakn] terlalu refer coding dlm kain tu yg upe2 nye die ngn konco2 lain ni juzz nk mpergunakan si wesley ni smata mata nk soh mhapuskan bpk die..[sedey r time nih sket] n the last wsley dpt gak bls dendam ngn bunuh si sloan ni ngn jarak yg jauh gile..x leh blah! huhu

p/s : cte ni da msuk merapu jek ngn x logik kekadng tu.huhu cte ni best gile 5 stars

4 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

susah kan tanggungjawab duta dvd pirates nih... ;)

aizul said...

hahahahaha..betul ckp nuar..susah kalau jd duta dvd pirate nh...

hapuskan pirate!!

AzLaN MoHaMeD said...

hehe.. i also love this muV

rizz said...

ala u ols bli yg ori kew.lalalaa
mhl seh..donlod lak mau 3 hri kann:p

lan..cte ni mmg besh kan