Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, February 17, 2009

aLhAMdUlILah..BlOG iNi StIll BeRFuNGsi....

transformasi dri riz.hopely u guyz enjoy read my blog :)

~~1stly..syukur pada ILAHI akhirnya beban ni tlepas jua..jam mnunjukkan pukul 2.57am.. setelah berhempas pulas selama 7jam utk menyelamatkan blog rizz yg terkena 'HACKERS' or 'VIRUS' dari mne tah..actually menda ni still ade lg.tp juzz rizz mggunakan idea yg ada utk mcntikkan lg blog ni yg mmg dah buwukk huhukk..& salah satu org yg btanggung jawab menyelmatkan blog rizz dari rizz cube utk mdeletnye mlm ni adalah SAIFUL dri rakan blogger rizz.thankss saifull..klau tnpe ptolongan die mmg rizz da DELETE ok blog ni mlm ni cozz tlalu letih n meng adjuzz blik blog neh dan x mungkin gak rizz delete coz' i love my frenz kat blog ni specially GENG SAYAP dan all bloger frenz..di kesempatan ni..tercipta lg 1 transformasi dari rizzirhamy!.. yeaa. RED IS MY FAV COLOUR..




hopely uols enjoy bkak my blog ni..thankss!..slm syg


p/s : to saiful..rizz da jnji nak blnje u sbb tolg me ok..so decide da date huhu

10 comments:

♥miss zaza♥ said...

jgn la delete.
nice layout rizz
i jeles ;P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wow! tantek! weeeeeeeeee! :D

cik wanie said...

alhamdullilah,
semuanya dah ok kan,
btw sori smlm x dpt reply sms,
sbb smlm tido awal,
hehehehehehehe,
miss u dear:)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

perkauman sungguh ang rizz:-w aku nyer url x der pun!!! huh saiful nasihat ikhlas dari aku yg ang x perlu bayar sesen pun... alang2 rizz nak banjer ang kan.. ang up sikit makan bebanyak dan mahal2 lebih adal g kalau ang wat request nak bawak aku wakakaka...

A j u E said...

nasib baik x delete..hehe

Cik AniS GalaxY said...

UIKSS....KALO RIZZ DELETE DAH XDER TEMAN BERGADUH LA ANIS NNTI

NICE LAYOUT..
JELESSS....

oyen said...

wOoohOooo!
merah!
best2~

hezesuze said...

nice blog uuuuu!!! thanks add suze lam geng sayap...bleh la terbang..hehehe

bvlgarigirl @ Arianna said...

luckily tk ape2 kan rizz..

good good

Aku Nemo... said...

wah....
chantek....
jelez nyer....
cm ner korunk booat?
ajar ler nemo...
bleh? bleh? bleh?
(smbl mengerdip mate yg dh dipsg bulu mate paselu...)