Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Sunday, February 15, 2009

GaNg SaYaP!! cOmE jOiN oUr CoMuNiTY...

sile klik utk tumbesaran.[katanya..]

~~oyeahh tkejut gak bkk blog td tgok logo geng sayap dah bwajah baru hehee...mesti keje nuar..besh2..lg happening:)..so far uols,,ape gang sayap ni?..gang sayap ni terdiri dari blogger yg tegar n happening ni hahaha iaitu... pojie pooh ,anis galaxy, nuar zone, jim duke luce dell amore', remy.com, cik wanie diva!! and rizz irhamy [rizz sedirik..hehe].. we ols disatukan secara x sengaja dengan penuh memori indah zmn2 kte chat sama2 kat shoutmix kan uols!! rindooo sgt nak chat cm dulu2..tuh..:) fyi...we ol suma sering bjumpa wlopon hakikatnye x penah cukop korum lag coz ade yg dah bkerja dan still study lagi..dan ape yg mengeratkan persahabatan kami ialah time coment2 blogger antara kami sume dan dri situ gak we ols dpt taw pkembangan terkini..hehe..so far utk memeriahkan bloger2 sekalian di luar sana ..we ols open to all blogger yg nak join komuniti geng sayap di official gang sayap website..ayuh!:)

p/s : nak join g je link yg ade kat poster ni..hehe

8 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nak re-join leh tak? hikhikhik :D

boy said...

best gle siap ada geng..bersayap lagi...burung-burung berterbangan..hik3

Aku Nemo... said...

wah... chantek2... tp kn... dr dulu nemo blur sket... geng sayap nieh pe kemendenyer ek? bleh terang kt nemo x? hehehe... maaf deh.... kita budak br belajar...<--- budak ker... hm....

rizz said...

nuar..
hehe ngada yer!..:p

boy..
join la uols!

nemo..
ala geng sayap ni mcm kelab utk bloger2 je..gtu:p..mcm yooyoh.com

Aku Nemo... said...

cm sronok jer... leh joint ker?

Mohd Sufian said...

mcm mana nak join?

Cik AniS GalaxY said...

sgt rindu zaman kite mule2 kenal kan rizz...hehe
bgn pagi trus ngadap lappy sbb nk lyn chat kat shoutmixx...

||| PöJìé PööH ||| said...

Nemo, kami nih actually just collegue 8org jer..
Sayap tuh pun nama sajer2 jer tuh..
Xsangka plak jadi phatian..
Jd kami nak kongsi kemeriahan tuh ngan sumer pembaca2..

Btol kata Anis, xleh lupa saat mula2 kenal kan..
Carpet shoutmix smpai penuh pastu menyajau sekor2 cari carpet baru..
Hahaha!!