Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, February 18, 2009

gEt Bz SoMeTiME...

hurmm byknye kijer..

bile lak nk draft banglo sediri tah hahak..

arini rizz bz gile..hahakk!! msuk opis je kena draft plan bungalow...new project i tot perry bagi.. ni pon time lunch rizz update..ta sempat nk cte something new kan? huh...mlm t lah..rizz story sumthing..:p hurmm td on9 facebook nmpk my comei on9..rindu nak chat ngn die.tp die quik bz ..huhuk..gile sehh!..pape pon bia r rizz jd secret admirer die..hahak...

6 comments:

hezesuze said...

la...kalo camtuh bleh la suze suruh draf kan bunglow suze kelak ek...jgn ler cas mahal2...hehehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

selamat bekerja ritzz :p

Aku Nemo... said...

huhuhu....

selamat memerah otak...
selamat memenat jiwa...
selamat ... er... ader lg ker....???

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kalau cam tue rizz leh arr aku suh ang draf banglo aku yang tah biler nak wujudnyer wakakak ecehhhh sibuk kr rizz rasa cam tak sibuk jer sebab ang masih leh nak lawat blog aku wakakak siap kenakan tag g kan wakaka pastu kemain tersusun dan kemas g ang nyer table tue tandanya tak der ler bz mana pun wakakaka... dengki nie wakakaka

Remy.com said...

rizz, draft kn rumah papan remy ni boleh x?

nk masuk dm wasiat nnti, huhu...

a i r a said...

rizz... mintak ym boleh??