Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, February 27, 2009

HaPpY BiRtHdaY sIsTer!

picta my sis mse kawenn! i like thz picta

happy besday honey!..
~~pagi yg hening ni mengingatkan rizz 1 berita gembira.weeeeeee..arini besday my sista's!..happy besday along yg ke 30..rizz x text msg lagi kat my sis.xde kdt huhukk sedey seh!! bese la hjung2 bln kanz..nti rizz call kat office je kot..anyway besday present along rizz dah bungkus cantek2 dah hikss..maybe 6hb 3 rizz blik jb..woo x saba oo.lagi2 ingat kat ank buah yg tecik ni amani farzana.hehehhh..along sgt tabah..tanpa suami di sisi mbesarkan anak nya.i'm sad ..hate
husband die!...along dh byk bsusah payah utk
family..ok la xmo sedey2..hehe ingat mse kecik2
mmg sajee r dok pow duett die hikss..nsib akk ku syg ni baik ati kekeee.thanks along!..mwahxs xoxo

9 comments:

boy said...

standard sirim adik pow akak..(cam kena kat diri lak)..hik3..

MaS-HaNa said...

rizz cun nya kakak rizz... terasa nak jadi kakak rizz lak... ai ni kan anak tunggal mana ada adik abang or kakak... sedih kan jadi anak tunggal ni...

||| PöJìé PööH ||| said...

whoa!!
tantek kakak dia..
very rizz drag...
hahah!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

amani mesti dah secun mak dier bsr nnt ;D

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wahahhh aku anggap jer ler birthday cake tue tuk aku yek wakakaka

kim salam kat akak ang taw wakakaka

A j u E said...

sonok ada kakak...betambah sonok kalo leh pau wit.hehehe

oyen said...

happy besday to kakak rizz!!
semoga berbahagia sentiasa~

:)

Nadzrah said...

tabahnye kakak rizz..
hu~
selamat ari lahir gak kat die...

Eazy Izzuddin said...

cunnya...
xD
Happy Birthday 2 her..
=)