Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, February 6, 2009

keLiWON..BoLEH La!

ehsan picture ni dri nuar..amponm rizz cuwik...:p

~~ smlm lpas blik keje cm bese rizz lepak2 je pastu mandi dok smbung chatting ngn **m** hahaa..sape taw diam2 sudeh! ok enuf..lpas tuh tibee teringat cte keliwon yg nuar publish aritu kat entry nya..so last nite rizz tgok ah..oo bru rizz pham kali ni style slot seram yg latest ni cm crita bsiri lak..utk show yg 1st cte sal "sungai maut"..mngisahkan ttng seorang nenek (mariani.mak si melissa saila tuh..) ngn dak sorg ni (ala yg blakon cte takbir suci..ingat taa?..) tgal bsama n nenek ni syg sgt ngn cucu die smpai 1 hri tuh cucu die lemas a plak kat sungai tuh.. n mati..akibatnye nenek die cm x leh trime kenyataan uols!.terus jupe bomoh kat c2 hope cucu die bia bsama ngn die even cucudie da jd momok n kaco pduduk kg kat ctu..dah la ade kefli af3..(ahakss my fav. cando lah! :p) ngn ainul aishah..kira couple la dlm cte ni..bab rasuk pon selit2 gak bile dak momok ni nk cekik si ainul aishah. bpk die ni plak dukun kt kg tuh ar..lastly.. pduduk kg dpt mhidu sesuatu yg xkena n meminta ptolongan bpk si ainul ni g mhalang momok ni gentayangan (indon sgt..) kat kg ni n suma kmbali normal..pling sadis ..nenek die neh leh plak korek kubo n bwk blik mayat cucudie.haha.sentap/.best la gak x saba nk tgu next wek yg ade fezrol..fasha..hehe

3 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

tak best...kames next week pukul 9.30mlm dah masok tido...

oyen said...

huh?
tak paham..maksudnyer criternyer bersambung2 ker ataupun sekali main jer??
ataupun tiap2 minggu lain kisah2nyer??
<---tak tgk tv.blur2.ahaks.

rizz said...

nuar..best lahh

tiap2 mgu lain la oyen kisahnye hehe