Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, February 6, 2009

ValEnTiNE's

ngeri aku tgok poster nih..




trailer die..tp byk shiom2 la.hurm..
~~hungga hungga!! hehe msti uols sume ingat rizz nk cte sal celb valentine's what eva!..tp pdahal 'non ado'..rizz x celeb. maybe juzz chatting je tarikh tu ngn **m**,d** c** n s*** a.. hahak.. maybe gak nk tuka2 adiah. <-- dh mcm nk smbut lak.. tp slme knl die wloon 'baru'..xpnh g bg adiah..so t bli la..

cop cop!!!! ape ni?,,...kn nk cte menda len?!!! dush3.......




ok u ols!..penah tgok cte ni x? "valentine's".. cte pembunuhan.. ok la rizz ade tgok cte ni dlu..zaman2 vcd lg.. i tot mse tu rizz bru form 5 kot.. so far cte ni bkisar dlm 1 mjlis tari menari..sorg taun 1988. mmt name jeremy melton ajk 4 org girl ni menari mse tuh.. shelly,lilly n paige g reject cozz x esem kot..lg sorg doroty yg xde mber mse tuh leh accept tp nk ke tpt privacy sket.paam2 jela kan..tp apstu ade skumpulan dak2 laki g buli mmt ni <-- die pkai topeng tu taw..smpai idung die darah.n si doroty ni sbb da malu leh ckp kat de yol mmt topeng cupid ni sexually assaulted her..gtew.




beberapa taun kmudian..


shelly da jd medical student trima 1 kad valentine dri secret admire die yg x dsgka2 mmt topeng ni yg die reject dlu..kwn2 die dpt gak.motipnya mmt ni nk blas dendam kat girl2 ni suma sbb reject die dlu..so blaku ar kes bunuh sorg2 ke ats girl2 ni..sadiss tawww..sbb cara die bunuh ngeri n pkai cupid mask tuh.. hero cte ni mmt cte angel [siri tv2 tu..sape folow?] n dennise richards yg cun tuh..:p

5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

yer yer...dah tgk citer ni...sebijik cam citer prom nite... bunoh sekor demi sekor...suker2

MeGa iNdrA pUtRa... said...

yg u suke ek tgok movie n drama2...best la...

Remy.com said...

remy suker sangat citer kisah bunuh membunuh ni, satu hari nnti blh dipraktikkan...

mHarisuddin said...

best ye cite ni rizz?berminat gak nk tgk..

bvlgarigirl @ Arianna said...

adiah utk arianna tk de ke rizz?...:-)