Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, March 30, 2009

|| AmaZInG pLaCe! ||

~~feelingnya arini!...i love flickr! all the picture kat flickr betul2 menenangkan fikiran rizz..thanks flickr..i wish to be there 1 day......check it out:)

new york city!..syurga membeli belah ni..hurmm nape de hanj lak tuh fobia!

hawaii....i love beach!...

london...eye on london..nmpak x tuh hehe

kota metropolitan jepun..sgt bz kan thz place!:)


netherlands..rasenya klau nk tetenang diri yaa thz place sesuai!

paris..gosh..smpai termimpi mimpi nk g sini..huu


rome..so nice capture...architecture yg mengagumkan...

p/s : sgt suka google flickr..nti rizz share more nice picture place!

6 comments:

b-boy said...

nape jepun bukan gamba sakura... lagi best.. hehehehe

Akmar Anuar said...

rizz pon simpan cita2 nak melancong bagai eh??
wawawa...sama la, akmar ponn!!
tapi akmar nak jejak jepun and korea dulu..hehe ;)

hezesuze said...

ermmm..akak pun ingat nak jdikan rumah akak "amazing place" gtew..hehehe

Corey Alias said...

jom! set the date..where u wanna start the tour?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ang pun suka paris kew wakakak aku ingatkan aku sorg jew wakakak

pergh!! cam best jew corey wakakak aku pun nak follow gak wakaka tapi yg pasti x yah nek flight wakakak

Alaz's Alang said...

cantiknyaaaaaaa rizz..aku copy ek pic ni nk masuk dlm blog aku heheeh blh kerr