Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, March 18, 2009

|| EarTh HoUr! ||

cntik lak poster ni hikss

~~ same like other bloger's rizz pon dok hitung hari taw ttg earth hour ni..so far kte akan mngikuti kempen mmadamkan lmpu! hungga3!..kl bergelap serta 1 dunia k!..mesti best kan! hihi...mse rizz review earth hour malaysia web page ade mnerangkan lokasi2 yg akan mengalami kegelapan pada 28th march 2009 @ 8.30 pm ni iaitu kl sentral dan kl tower menyahut cbaran utk mnyelamatkan bumi yg smkin panas nih!..so uols! jom la kte lelepak kat kl tower mlm tu hikss.bgelap kat umah je mende xthrill heheh..rizz xsure klcc maybe gak akn padam lampu nye.eii x saba lah nk tgok cner nti..bwk lilin k.har3...


kl sentral akan bergelap kah

kl tower gak maybe hiks!



7 comments:

hezesuze said...

28hb mac ni ke???? adoaiii cian nye yOyO coz that day besday dia la rizz...hehehe

kalo dah golap tu...ramai ler yg skodeng gitew....wakwakwak lariiiii

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kemain suker menggatai dlm gelap kan... huahuahua

b-boy said...

abg RIZZ dah petik suiz blomm..?

MeGa iNdrA pUtRa... said...

nti jgn lupe umah u pun skali kena bgelap...ha3..bia dok dlm gelap+panas...ha3...x bek aku ni...ha3...sepatot nye sokong kn...ha3...k2 selamat memadam lampu tok semua nti...ha3...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

tah betui tah idak dak rizz sengal nie wakakak apa pun rumah aku sentiasa suam2 gelap gitu... baru lew stim wakakak

zuhaimi zul said...

gelap...jgn tak gelap...

nak gelap lagi, pasang 2 3 org kekasih gelap mu... ha?

Adriana Danielle said...

imagine dok dalam satu tempat yg sangat sesak... tiba2 takde lampu.. mesti best... huakakakka