Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, March 31, 2009

|| LuCas GrABeel & 10th KiNgdOM ||

cute lalaaa larik

bsama plkon2 cte return to halloween town:p

~~ hahah motipp arini byk entry kua..end of month la kanz!.. yeap lately ni rizz suke lak tgok cte2 fantasy ni..last tgok kat disney chnnel tu tgok si lucas grabeel ni blkon best lah ngee~~!! bese tgok die act kat high school musical cm so so jer.

bsama plkon2 high school musical!

kembarnye muahahha

wahh cntek mata ko nih! pinjam:p

.n then gugel punye gugel tup2 cte return to hallowen town tuh ade bsiri gak n movie len cm halloween high..waah cm nk cri je cte ni

adoi nk tgok cter nih! mtk2 disney de ulang:p

tp sedey rizz x reti donlod..bodo la!! huhuuk..n then tiber tringat cte 10th kingdom..sape pnh tgok?

tgok la cte ni.best woo!

best gile cte ni..pjg taw cte ni cm telenovela..tp puas ati laa..last month rizz tgok kat hallmark channel ade uang blik cte ni tp dh nk dkt hbis dh.sob3 sedey!...hopely ade ulang tyg g..ade je kua kat u tube tp mlas nk tgok ctu sbb my u tube lembap.hehehh..freak2 movie ni!!

3 comments:

b-boy said...

motif kena larikk..? rembat sudehh... ekekekke

hezesuze said...

buhsan la...asyik n3 movie jek...huh! pecuttttttt (coz kene kejar hanjeng)...kikikiki

AzLaN MoHaMeD said...

haha... gtew.. uols jgn nak jd michael jackson plak!!

Rizz.. i nak kawen la dgn zac efron... tp, undang2 Msia melarang!