Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Sunday, March 29, 2009

|| rEtUrn To HaLlOwEEnTowN! ||


~~tataw nk ckp cmne..best lah cte ni uols!!..rizz da set time arini ade cte ni sbb da tgok iklan die kat disney channel aritu..return to halloween town ni mengisahkan seorang gadis bnma marnie yg mempunyai kuasa magic!..actually 1 fmily die ade kuasa tuh.mak die ngn adik lelaki die si dylan. 1 day marnie kena g universiti utk study yg dikenali halloweentown university..tp universiti ni witch = magic?lol..ala2 harry potter gtew hajarnya!..sume student2 kat situ mpunyai kuasa magic dan ade yg xde..so utk diseragamkan.sume2 student kat u tuh xley pkai magic yg ada.kira fair lah kan!...tp si marnie ni xley acept all the new things kat u tuh sbb b4 thz die slalu mggunakan magic die utk mmudahkan segala urusan die.tp kat u tuh xley guna lak.dlm pde tuh marnie knl sorg boy ni nama ethan <-- yg blkon cte high school musical! i like.comei:p..so far marnie tpka melalui hri2 yg bosan until lah 1 day die tjumpa 1 box nih yg upenya mmg khas diturunkan utk die coz box tuh leh mpunyai kuasa yg maha hebat.huhu..tp terdapat konco2 yg jht cube merampas kuasa tuh dan cube mjadikan marnie sbgai umpan supaya dorg leh menakluk halloweentown hjarnya!..malangnye sume tuh x mjadi coz kebijaksanaan marniey cube myelamatkan kuasa dlm box tu yg rupanya loket turun temurun dri nenek moyangnye khas utk dirinya tuh. konco2 jhat akhirnya tperangkap dlm cermin sakti. yesh!! best lah..4.5 stars coz byk sgt magic2 kat dlm cte ni.tgok la uols!..sape2 peminat cte cm harry potter,ink heart suai tgok.

p/s : sejak2 ade astro mcm2 cte best leh tgok.hehee

5 comments:

b-boy said...

citer lama abg RIZZ.. dah byk kali dah adekk tgk.. hehehehe.. tp mmg best.. 4.8 bintang..ekekeke

aizul said...

uish mcm besh je...nih yg aku mcm nak ngk je nih!

hehehe

btw..yg ko kasik arituh aku dah ngk!!

thanx taw rizz bantu aku.

Eazy Izzuddin said...

hiks...
biase la klu da de astro....
xD
besh2 cter nih...

=)

suezensuzanna said...

cerita disney kebanyakan nyer best:D

hezesuze said...

wah mentang2 ler da ada astro...ermmm akak da tgok da..4.9 bintang....wakwakwakwak