Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, March 17, 2009

|| WaGh!! I'm LaTe ||

~~ ya ampon! arini wat pertama klinye stelah hmpir stgh thun keje kat JLA ARCHITECTS ni rizz lmbt g opis gara2 matikan alarm kat my hp tu..waggh! around 9.40 am perry call rizz katne..ngn terpisat2 tgok jam ayark!!! n then say

"perry,,.sorry i baru bgun lah." rizz say
perry lak " haha! u bru bgun.."..

xsempat die ckp pe rizz off hp..larikkkk g mandi.hahah!..adoila ni sume gara2 tdo kul 3pagi la ni smlm dok ngadap lappy je hajarnye!,,..adushh tp ssh kan freak tenet ni..mse nk tdo pon leh lupe?..cner nih nk bendung uols!! hikss :'(

p/s: nasib la opis ni sempoi dan opis rizz area umah je around 20min..klau x mati aku! huhu

6 comments:

Corey said...

huhu bahana ketagihan internet terus bangun lambat.kawal2 la.. kat ofis pun leh onlinekan :)

p.s tu your alarm clock ke or sekadar gambar hiasan? cute!! berfungsi ke hehe

b-boy said...

hohohoho.. tenet freak. satu penyakitt..!!!

tp elok xyah dtg kan.. dah kul 9.40.. hik3.. larikkkk!!!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kalu naur jd bos kat situ, terus nuar kasi notis memberhentikan kj...kijam tak? MUAHAHAHA :P lawak jeh :)

joey said...

ahahaha...

motif menggodam wallpaper sampai ke subuh semata-mata nak letak edison chen di situ????

hezesuze said...

tu arr...sape suruh tenet smapi lewat pagi...awak tu kan nak keje..hehehe

pepun sib baik sampai gak kan...kalo bg reason camtuh kt boss alamat...hancussss!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

jadahnyer kunci jam tiruan cam tue mmg ler sampai kiamat pun tak bangun2 wakakak

tue sah2 mandi tak bersabun wakaka silap2 mandi pun idak wakakaka