Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, April 14, 2009

|| sPeCTaCuLar ||

hesem la mmt ni haha

~~ yea! rizz bru je pas tgok cte spectacular ni..awesome gak! ngeee memula rizz ingat cte sal tarian..sah2 kna tipu dek cover dvd hajarnya! mengisahkan nikoo seorang dak laki ni beria nk jd pnyayi tp die kna dptkan 1 demo tape utk diserahkan kpda produser tuh..dan that time la sorg gurl ni offer si nikko ni join group show coir,spectacular dan dorg bersaing sengit ngn 1 group g nmanya teda!. mcm2 halangan dan dugaan mse dorg harungi dl group spectacular ni bila mmt ni mula tpu they all bile de mulut smpah ckp die sje mgunakan group spectacular ni utk kredit jd pnynyi walhal hatinye teatap mau mnaikkan smngt group tuh.

jom menari n nyanyi yeha!

lastly dorg klah gak mse final contest musical ngn teda..tp yg dpt dibanggakan produser tuh dpt tgok performance dorg n ofer sume jd recording artist die yeaa..! rizz bg 3.5 bintang dri 5.hikss.. hero die kendu!

9 comments:

Namhkir said...

sounds typical nicklodeon movie..lol

anap_ilmi said...

Yey..dpt jadi 1st commentr.wink!bukan sng nak jd 1st cmmnter sini..ader OST x cite neh. klu lagu die bes..leh la wt senamrobik.kiki..skrg neh sy layan senamrobik je...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

hajarnya wakakak asal kendu jer nenok yek... sabtu nie kalau jadi aku yg pilih movie wkakaka x kiraaaaaaaaaaaaaaaaaa aku nak nengok jangan tegur wakaka

hezesuze said...

ishh haruss nak tgok ni...sis suke bab2 tarian gedik2 santai ni...

Remy.com said...

smartnyer watak utama dier...

suezensuzanna said...

spectacular....erm...wayang disney ke

protonian said...

ermmm cam best story nie,..

Dier macam stomp the yard, high scholl musical ea?

Indera said...

musical yer?
huhuhu..tapi cam HSM jer?
tapi ramai kata OST citer ni besh.

Nadzrah said...

woah!
nmpk best!