Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, April 1, 2009

|| TaGgEd FrOm InDeRA ||


~~ da lme rizz x jawap tagged kan..a lot bz..byk tagged yg rizz x katam g..kdg2 soalan serupa je..sori taw gang rizz x dpt jawap coz' mgikot mood hajarnye.hahahh..tp tagged ni rizz rase cm best n interesting

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
There's Something About Rizz..knape pilih tjuk ni sbb x byk org taw sall rizz..so melalui blog ni lah rizz expresi diriku ini cewahh!!
Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://rizzirhamy.blogspot.com - haha memula agk berbelit lidah nk menyebutnya..but i love this name..unic! lgpon ia ade mkna tersendiri..dri nma inilah rizz dikenali dlm blog..

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
yup mr indera..hehe kenalan bru rizz dlm dunia blogger ni..sgt inesen rizz rase blog die ni..jujur..dan sorg yg bkerja keras kot dok edit2 blog bg cntek..btw cntek gak blog u.i like read..:p<-- kemain puji byk g hahahah

time to tagged :-
- petani
- joey
- corey
- qilah
- b-boy
- kak heze

haha rmainye aku tagged..keke ala soalan ringkas je uols..:p

8 comments:

ijechan said...

rizz irhamy? eii.. nama irham tu apa ye maknanya? one of my students nama irham. sngat malas okeyh! uhu

hezesuze said...

aiseymennnn...baru nak brehat buat TAg da kene TAg balik...haduyaiiii...

ermm..tp mmg name rizz ni mule2 bbelit lidah tau nak baca...hehehe

b-boy said...

huhuhuhu...waaaaa... iskkks!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

ohhhh klo tag ringkas xmo tag
klo tag bserabut masing2 pakat nk tag aku na..
xpa2.. nti jaga hang!
*tp bagus gak kowser la jawab tag nih!

Indera said...

tegkiu rizz!
pasni kite tag awak bebanyak lagik!
muhahahahaha

Namhkir said...

hye..what's your email. nak invite.lol

lili11 said...

Seronok ke dapat tag? Macam kena dera je ... He he he Precious

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

cis!!! nak jugak tag aku yek wakakak (tetiba jew terasa cam nak jew bawak lesung ke PD tue wakakak agak2 ada yang aku tak puas atie jew aku lepukkan jew ngan lesung tue wakakak)