Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, May 12, 2009

|| Lg 4 hARi Nak FiNAL aF 7! bUkIt Jalil TuNggU!! ||

** kredit to sultan muzaffar blogspot**

~~Hahahah kemaenn semangat lagi rizz sal af7 ni..bdebar ar gak kann sape akan bgelar juara af7 musim ni..ngee ***dlm kpala nk je hope akim mng! ** hoyea2.. mne x mustahil nye bile undian ditutup pde konsert ke 9 aritu rizz dpt taw akim pnye peratusan undi di tempat ke 2 yeyehh!.leh je jd juara tuh.insyALLAH..

ok la,uolss mesti nk taw tugasan akhir dorg kan..so cekidott :p

Lagu tugasan Konsert Akhir Akademi Fantasia
Isma - Cinta Adam Dan Hawa (Misha Omar) <-- wahh bestnya!!! minat giloss la lgu ni
Yazid - Kasidah Cinta (Dewa 19)
Aril - Kasih Tak Sampai (Padi)
Akim - Bencinta (Faizal Tahir) <- xpnh dengo haha hope best!!
Hafiz - Kau Bunga Cintaku (Anuar Zain) <-- pnh jd ringtone pendot.best gakkk

Lagu Bonus Semua Pelajar - Revolusi (Bunkface) <--suke situasi g hehe

lagu baru dorg lak xde info uols.ahaks mtk2 bert r kan lgu2 nyer..:p

rizz da x sabo nk p,..xtaw nk dressup pe..ye r nti nk gak amik gmbo kat red kapet.kikii feeling plak!.td msg eazy gak..coz beria die nk join,..so rizz suro r die bli tiket kat axcess or lot 10 tower records.. to bro corey lak,.klu p nti calling2 r k..no hp rizz ade kann....ahaks..

pade sesapa nk join n jupe time af nti let me know gak..:)

9 comments:

WaNz HaQQ said...

Yezza my cousin duk suh akim menang!!
So haq kena sokong akim jugak la ni??

tapi xminat weh
aril hauk tu masuk so aper leh wat
tgklah nanti dia menang..

Boo™ said...

xdpt tgok konsert last AF.
sedeh2 :(

Eazy Izzuddin said...

hiks...
tgg camne ea rizz..
hope de la tiketnye...
huk3...
=D

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

AFUNDI RITZ...kemen nih nak dressup bagai! :p

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O

g erk??
bli area mana ni??
yg rm50 ke sampai nk dressup
vogue the vass tu??
hehehe

MeGa iNdrA pUtRa... said...

nak akim je...bgi la awokkk menang...ha3...

Corey said...

Nampaknye mngkn tak jadi kot pegi atas sbb2 tak dpt dielakkan.Ada hal peribadi perlu disettlekan jumaat n ahad tu.duk dpn TV jela nmpknya

TAPI latest news corey dpt tau axcess dah open ticket for RM50-ARENA seating. So sesapa nak duk kat depan stage cepat2 pegi beli. Buy online kat website dia pun leh. Cuma Arena seating ni kena duduk ikut nombor la mcm kerusi wayang.

Miss Hazzy said...

tak sabar nak dengar akim nyanyi lagus yg gila babeng best tu...

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

keji gile si aril tu
x shuke dia
hope isma o akim je mng
yg lain x shuke
moga aril last skali..