Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, May 27, 2009

|| must read || hoStEL! ||

sian kat josh mse nih!.da la ecem.tetap*

~~ ok lah keje rizz da siap dh..pe lg sangkakk tenet la uols! kat umah da xde mse dah coz line tenet xde hahahhh.. ok lah since nuar suro NEXT ENTRY..so rizz pon mgunakan mandat yg ade ni tuk review cte smlm tuh!..

Hostel...

cte ni bkisar kat armsterdarm **4 me xyh r p cini coz dgrnye kota sex.ape yg rizz bce kat buku travell lah..yup me suke bce buku travelling kat borders,kino ngn mph..** so 3 org dak us ,..paxter,josh ngn ollie ni bercuti r kat amsterdarm ni n then dorg jupe sorg mmt rusia nih alexie yg cte kat dorg satu port baik punye slovak hostel nmenya **korg phm2 jela kan ape si alexie ckp tuh! keji d situ:p..so dri ape yg si alexie cte mbuakkan napsu dorg nk nginap kat hostel tu cozz byk gurl cntek2 ktnya!...

o dway nk p hostel tuh dlm tren dey ol jupe sorg lelaki ni yg agak 'pelik' la smpai slh sorg ni takot.last2 dorg smpai kt hostel tu.. **xde la cntek sgt hostelnye..dan dorg knl 2 org gurl slovak ni natalya ngn svetlana.mlm tu pe lg lets party lah! until la sok sorg dri mber dorg hilang dri hostel tuh.. lg 2 org tu da cuak..si paxter ngn josh la.dorg chek kat reception si ollie dh check out. mne mungken nk tglkan dorg kan.. dlm mse yg same gak sorg pompoan japan ni ngadu gak yg kwn die ilang.so misi dorg skng nk cri kwn dorg si olie nih..smpai la si paxter ni plak ilang gak

so far sbnarnye ade 1 misteri yg mbelenggu tpt tuh bile ade 1 tempat pmbunuhan kejam..tp scara hidup2 k dorg seksa..ade yg kena cungkel mata.kena toreh kat muka.potong kaki tngan dari bilik2 ke bilik la.cm jail tuh..**ngeriii!!! rizz da ttup muka time tuh!..sbb dorg bnapsu natang buat mcm sembelih binatang lak..


gile kan aksesori nye cm kat bilik bedah! tp bedah idup2 takoott

siannya.pexter
khilangan ollie terjawap bile 1 scene tjuk ollie dh kna pncung da kpla die ngn bdn ntah mne2 trabo,..si paxter lak pon sama bdan nye dirobek kejam oleh org2 kat situ..so far tinggalah josh tuk cri mber2 die nih.die mtk tolg kt 2 gurl tu tnpa die sedar yg die dh msuk dlm perangkap dlm tpt pmbunuhan n seksaan kejam tuh..josh tertangkap n dmsukkan dlm bilik tuh utk siap sedie jd cm dorg tp sempat mlarikan diri.. b4 die lari sempat lak die dgr jeritan pompoan japan tuh yg upenya matanya tgh kene robek..seramm!.josh smpat lri ngn pompoan japan tuh bile yg konco2 jht cube kejar dorg.smpai la 1 way bile josh tnmpak 2 gurl slovak ngn alexie dpn mata dan terus langgar dorg mse drive keta tuh **puas ati rizz! dorg mati,..
josh ngn p japan tuh last2 nk lari kat reailway station tp, bile p japan tu da nmpk khodohan muke die pon decide bunuh diri mse tren smpai.giler!..o dway blik josh tjumpa g laki yg elik tu yg rupe2nya slah satu konco2 jaht yg cube seksa dorg idup2 .bile laki tu msuk toilet josh trus bunuh laki tu ngn kejam spt yg die wat kat tourism2 us sblum ni dorg rupe2nye telah dijual oleh alexie tuh cess!..fuh! terus abessss
rizz bg 4.5 star la sbb look real.btw ade smbungan hostel 2.lg ngeri.rizz xbrani nk tgok! wlopon da tgok skli..:'(

14 comments:

WaNz HaQQ said...

Motif semua suka duk citer psal hantu ni... tetiba emosi tersentap jap.. hiks.. ritz udah-udah la tu tengok citer hantu cuba tengok citer lain..

WaNz HaQQ said...

Motif semua suka duk citer psal hantu ni... tetiba emosi tersentap jap.. hiks.. ritz udah-udah la tu tengok citer hantu cuba tengok citer lain..

Boo™ said...

best nye cite neh.
thriller gtu.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

horror ganaz btol! mesti org tu tgk dgn jari-jemari yg sepuluh itiu menutup mata kan? haha :p

RyZ4L said...

haha. hostel sangat best! part2 potong sana sini..buat ku kelaparan :p

b-boy said...

tgk citer antu je keroje die...hiksss

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

cite horror.. I LIKE..

kalau tgk cite2 horror ni kne ada patner sng sikit..
kelau tkt leh peluk kan??
^_^

Eazy Izzuddin said...

huhu
sudah nonton
mmg
horor gler ah
eazy x ley tgk mende2 camni
pengsang
haha
xD

RIZAL said...

ader hostel 2 kn?

Nadzrah said...

loya..
pening tgk cter ganas2 neh
huhu

P3tani is my nama said...

petani dah tgk citer hostel 1 and 2
nie...
geli lor...

Raihanna said...

hyep Rizz...
saa mmg peminat citer thriller/horror.
hostel 2 kurang best...
hostel yang first ni mmg best...
rizz da tgk x citer the texas chainsaw massacre the beginning and 2003 nye version?
pergh.. citer tu agy dasyat.. kalo lom nengok,try la..
kat youtube ade... hehe..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

huaaaa... korunk nie citer citer nie kat wayang ker apa???? apsal aku tak taw nie???

AzLaN MoHaMeD said...

xbest sgt uols muV nie.. hehe