Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Sunday, May 17, 2009

must read || Journey to Akademi Fantasia live! || - part 5


~~ sambungan lgik! hehehh..rizz lmbt sket td sbb ngh gugel gmbo xde ah gmba konsert smlm! hampa uolss! ni ahakss..ok lah smpai la mse yg ditunggu2

konsert final af7 bermula!!...

mse tuh gegeh la we ols crik seat cm berpindah randah plak nk fokus kat tgh2 stage ktanya!.. si sham plak dh takot coz' uols kan taw stadium putra pnye tpt duduk kan agak 'menjunam' ke bawah..pde rizz yg dh biasa g stadium putra tuh xde rase ape pon ahakss... lastly we olss dpt la seat yg best gak dikelilingi oleh fan2 yg xdikenali..berdue je kat c2..

dan rupe2 nya kat ctu ialah fan aril..!!!

alahai.... omg.we ols yg fan akim nih leh sesattt lak kat ctu..so we ols dhnjengkan la gak kat ctu.. :'( sedey gak arrr..we ols scan2 upenya gafimerss fan akim tuh bgian arena siott belah atas kurang jeh.nk x nak we ols dok je r citu n bile akim muncol we ol bjerit bdua je kah2..ade gak dorg tepok.tp 4 me sume ok je rizz tepok r.time yazid <-- lite2,..aril <--hampir sparuh dlm stadium tuh fan die..!! hafiz <-- pon sama hmpir sparuh dlm tu mnjerit sebut nama die.. akim <-- pon rmai gakkkk! tetapp hahahh.. isma <-- siket je.pelik lak katahakss..nmpak la tomok di situ..

yerp konsert kali ni pd riBoldzz team produksi agak kelam kabut sket lah sbb skrin 2 tuh x berfungsi sgt..cm ado x ado je.adoiii tpksa gak la sumetime we ols kna tgok kat stage gak *** sedeyhhh di situu.. dan hmpir sparuh lagu dh dibwak ngn dorg.until la rizz pon cm da xde suara tuh sbb asik sorak kat akim ngn hafizz jeh ekekek..+ sempat AFUNDI AKIM dan msg dak2 sayap.hahah mmg best gile la weyy konsert final af7 klau uols g live! siyess x rugi,..mmg skang rizz tgok kat tv cm bese je sbbmsalah sound sistem kot.tp kat live mmg melertsss!!..

until laaaaaaaaa... satu pancaran lazerrr ok yg warna merah tuh tlekat kat sblah rizz <-- mknanye org sblh rizz r! die leh menten relax..rizz da tgok bwah psal pe RELA ni dok scan lazerr kat minah sblah ni yg stay ngn akk die n mak die distu..

** ah abaikan jela!...

tup2 dlm 20min....

dtg sekumpulan RELA trus soal siasat dak minah ni ckp

" kamu ade rakam ke konsert td?! ,..sebab saya ade lazer detect dari bawah td"

mse ni rizz mmg da cuak gile tgok minah tu dh la sblah aku!..xpsal2 aku terpalit gak!!! **
rizz tgok muka dak pompoan tuh da pucat n x puas ati cozz mmg die xde rakam pon! ye r rizz dok sblh die taw la kan ape die wat mmg xde RAKAM uols!!!!!..ape rr RELA ni.. ** rizz mmg kompius gilee time tuh cmne RELA kat bhgian arena leh detect..ee takott siott time tuh. minah tu lg r takot n suro rela check beg dorg g tp xde jupe pape bukti pon ye r dah x salah kann. **tp x sure la klau video tuh terakam dlm beg dorg ke kan..?

sadiss ekk!

pape pon next entry!

6 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

takotnyer...kalu nuar kene sergah dengan RELA tuh...harus tiba2 lesapkan diri ala2 genie in the bottle :p

Eazy Izzuddin said...

hiks...
mcm2 yg terjadi...
=D

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

belom abis lagi??isk..isk..isk..
oh...ingt pe td..sian minah tuh..

aritu masa AJL final tgk gak..ada tu fans faizal tahir hidupkan lighter mcm konsert gitu..tp 2 3 org polis dtg kt seat sebaris kitaorg tu suh diaorg matikan lighter..cuak gak!

AkuAyie said...

giler menakutkan...
tahap gabeng tul securiti! hee~

cmner leh tersesat rizz?? hehe lawak la.. =P

aku ngn membe2 semua dok depan tv jek smlm.. keh3.. satu meja ada fan akim, aril ngan hafiz.. habis jek taw keputusan semua saling bersalaman.. mcm kami menang award lak..huk3..

pape pun aril mmg besh. Hee! AwooOOokk~ =D

Cik AniS GalaxY said...

ooo gitu kekdahnya
suspen jer si rizz nie
tp awat kalian lepak kat aril fan
nsb baik xkne sembur dgn diorg kan..huhu

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakaka giler arr ang leh sesat wakakak sib baek aku tak p kalau aku p kompom wat malu jew wakakakak