Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, May 18, 2009

|| must read : teater bangsawan delima sakti || - part 5


~~ continue! hikss **rizz mbace 1 blog peribadi jap td..er..

ok lah lupe plak utk mbuktikan kat raja jauhar nilam shah tu yg si seri ni wife die..seri pon cari la blik cincin yg suami die tu bg kat die sblum berangkat pulang ke istana.malangnya cincin tu yg ado..ilang plak dushh!..so die ngn family nya pon pulang ngn hampa dan kesedihan

until la 1 hari pengail ikan telah ditangkap oleh hulu balang raja tuh coz telah jual cincin tu sedangkan si pengail ckp cincin tu da tmasuk dlm perut ikan tuh **hajarnya!..hahha.lpas tuh raja tu trus r sarung cincin dan bru r die ingat segalanya yg die pernah mperisterikan seri itew dan segera cri blik seri tp mlngnya seri xdijumpai tp terjumpa ngn sang dewata yg jht pulokk..

kuasa jht cbe mhapuskan raja dan hulu balang tp xbjaya dan die disumpah jd batu plak **kah2!klko la kan bile tgok asap kepol2 n then ade btu bgerak pulak..in the end raja jauhar nilam shah dpt jjupe blik seri dan dorg hidup aman mkmur.

best lah! tgok la uols teater bangsawan..skang rizz x saba nk tgok teater sinbad,mahsuri dan puteri gunung ledang yg akan dipentaskan kat pgung bdaraya xlme g gak..ngee dh ade schedule dh hihi..

p/s : pastu we ols terus blik mkn kt wangsa maju,.pojie hnto blik umah..thanks uols!

5 comments:

joegrimjow said...

wangsa maju tu dekat je dengan wangsa melawati
lalala

-jgn layan, sindrom exam-

Eazy Izzuddin said...

hiks...
pe la joe..
=P
xD

nnti rizz leh join nonton2 nih
hiks
huhu
ayah semakin melarang kluar sejak die thu kete kne kopek
ohoho
di sorok pule kunci
sedey2

Duke Luce Dell'amore said...

haiyo!!!asal xtdo lg ni??

[r][a][y] eusouff said...

Rizz...
kenapa la ray tak tau pun psal teater ni? huhuhu

where have i been?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bila lew aku berkesempatan nengok teater nie yek wakakak