Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, May 15, 2009

|| pEnAT + lAPo = rUsh hOuR! ||


~~adoii! mencik gile arini kat opis..rush hour! tu adelah salah satu habit kat opis arkitek kalau uolss nak taw!..rizz mmg xsuke situasi project yg rush nk on time..wat kerja sume xkena td..ok lah mula2 psal kerja rizz mmg da settle,..tp si mangkok dak opis ni plak hajarnye lampi..tpsa plak tolg die until ah rizz kna skip solat jumaat td..adoi ampunn sbb si perry nak kena p hntar drawing itew kat client yg cm hanj ni..asik nk rush je..bodos!..da r plotter kat opis ni cm kura2 satu hal nbk print all de drawing.grrr..ngn laponye td x mkn g..settle sume dlm kul 3lebeh bru rr rizz g mkn..pape pon tensen gile arini k...nsib sok cuti!

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nak simpati ker nak gelakkan ni?

mmm... :D kehkehkeh

p makan cepatin!

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

kem salam dak mangkok kat opis rizz tu yek!! hik hik hik.. mangkok tu musti leh jawab salam!! nape mangkuk kat rumah i tak boleh ek..?
=P

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kerja lah kamu sebelum kamu di kerjakan wakakkaka

sitekateki | dD said...

sabor2...
client ni cam2 perangai skit...
mostly yg menyakitkan hati....
sabor yer en rizz....

ije said...

hv a nice weekend ye rizz!!

Corey said...

now sure dah sampai rumah eh. rehat puas2 tenangkan diri.kuar bersantai ker.
btw klu dak ofis tu trbaca n3 sure sure kecik ati hehe

Eazy Izzuddin said...

hiks...
dun tension2 ok...
wah!
header baru
nice! la...
=D
xD