Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, May 5, 2009

|| tuGaSan KoNsErT kE - 9 aF 7 ||


~~ sedar x sedar dh msuk konsert ke - 9 kan af taun ni..byk btul knangan mnis n pahit since nk mnuju ke puncak nih! iaitu ke final nti..dan yg mngejutkan rizz lg bile aishah ngn claudia tersingkir serentak last week..4 me mmg x ptut aishah out sbb peratusan undian yg ketara iaitu 13%..sedangkan claudia hnya 11% dan motip tetibe ade af masuk lak..msing2 da taw kan af masuk tuh utk sape..tp utk nak mnyedapkan ati.hopely pilihan rizz cm zizi <-- coz die sgt bjiwa rock!, aishah <-- konsisten setiap mgu! or claudia <-- vokal yg lain dri yg lain, so sape yg akan diberi pluang ke konsert akhir nti.pape pon tgn yg mnjadi juri..** matila mukadimah nye!

ok la moh le kte tgok pe tugasan dorg neh! kli ni dorg dpt lagu yg disukai dorg mesti best kannn!

PELAJAR LELAKI

AKIM

Larut (Dewa 19)
I’m Yours (Jason Mraz) <-- yess! suka lgu jason mraz! hope akim ke finall sgtzz!!

YAZID

Aku Skandal (Hujan)
Where The Street Have No Name (U2)

HAFIZ

I Believe I Can Fly (R kelly) <- wahh xsaba! hafiz suke gile lgu ni.smpai geget kusi uu tgok diari smlm :p
Laskar Pelangi (Nidji)

PELAJAR WANITA

ISMA
Hot & Cold (Katty Perry) <-- WAHH I LIKE THZZ!
Aku Pasti Datang ( Bunga Cinta Lestari)

** bertanda merah ialah calon favorite!

Juga, anda kini berhak sepenuhnya memberi peluang kedua kepada pelajar kegemaran anda yang telah tersingkir untuk dimasukkan semula ke Akademi dan beraksi di Konsert Akhir Akademi Fantasia 7.

Pelajar tersebut adalah Adila, Obri, Rini, Rubisa, Zizi, Qhaud, dan Sidi. Jangan dilupakan Aril, Claudia dan Aishah

Caranya, anda perlu menaip AFMASUK atau AFMASUK<3/5/10> dan hantar ke 32999

Undian untuk AFMASUK akan ditutup pada hari Sabtu, 9 Mei 2009 tepat 9.00 malam sebaik Konsert Kesembilan AF7 bermula

** kredit to aizoul.aku copy jeh ayat tu hahah!
p/s : still tersentap ngn drama yg ditunjukkan dlm af last week...

11 comments:

suezensuzanna said...

hehe...dh mcm reporter af sudah:)

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

tanda merah tu peberet ek..??
blog dah lah merah.. tanda merah lagik.. berpinar mate nak cam yg tol2 merah!!! ( tinge kuo asap!!)

Corey said...

yea most of them dpt lagu fav.. untuk balance tak kasi fans ngamuk.

klu ada kredit lebih tu tlg AFUNDI10 HAFIZ k. Lupakan je AFMASUK tu..buat bazir je sbb motif utk masukkan sorg dak tu je

agzamry said...

menci tol ada undi2 masuk ni..sbb dia tahu mamat tuh bg banyak duit kat astro...tuh lah pasai nye

joegrimjow said...

da miss bape konsert da
exammm

ije said...

dah makin menuju puncak~

ije said...

yup.. my big bro. ehe

mie said...

yahoo...
drama fantasia nak habis...
hahhaaaaa

RyZ4L said...

uhuk!
Im urs.
not 4 u la rizZ:p
huhu..
but i dun mind undi masok aril.
die mmg talented la..
tp drama AF tuh yg nk undi masok n kua 2 student tros tuh yg i x stuju..
like it or not..klo kua awal ke..menang ke end up cm senior dorang..khai senyap. linda (feveret) pon dah ke mana..MAs je menggila..haha :p

MeGa iNdrA pUtRa... said...

AF MASUK...arillll...i like...ha3...tetap puji akim kn uolzz...ha3...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

claudia sore dah cam dayang... so dah tak der keunikan

asyah plak... konsisten rasa mmg tak patut kuar

aril.. memang ada bakat tapi ada laie yg lebih berbakat dari dia

zizi hmmm... boleh tahan

so pilihan aku adalah asyah...

tue utk af masuk... tapi aku sokong dak hafiz wakakak akim no 2 wkaka