Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, June 5, 2009

|| Dah MeLalUt DAH cIte Nih tP stiLL lAYAn..||

makin slut cte nih haha


~~hi guys! hahaa bru rizz ingat nk update sal cte yg dh melalut xtaw bile phujungnya ni..haha 'MATAHARI'..so far ape yg rizz dh follow skang si ariana dah pon kawen kan ngn dato' raffi [jallaudin hassan] yg anknye si mark [fizzow] tnpe disangka2 la kan.. motip arr cte ni berkait kait..hahah..n then smlm boley la plak si ariana ni nk ngorat anak tiri die..dok usap2 peha si mark tuh..kejiss!!! berkelakuan sumbang lak kat banglo tu..tp disedari maid dlm umh tu n dok cte kat dato raffi. dato raffi lak trus upah spy g check wife die ni. dlm mse yg same lak si iqmal [fahrin] ni keje balik jd personal driver die dan nk ngorat lak..ariana sgt berani kan?! gilerr pompoan ni.. sian kat wife si iqmal tu bile die dpt taw hubungan cinta iqmal ngn ariana..jejanz lain sume dlm cte ni dh mati dh mcm arash,..fauzi nawawi ngn iqram..si ako plak kna tgkap coz bunuh si iqram ngn fauzi tuh.hahak..mcm2 hal..so far tgal story fahrin ngn fizzow je..ape r jd kan?..maya lak benti keje coz de gado ape tah **rizz xtgok episod tu..melaha ke sg wang!** ish x sabo lak nk taw ape jd kat ariana episod mgu dpn.tembelang die da pecah weiii

12 comments:

joey said...

the whole sorry was a mere copy from the hit thailand drama E-pring...

dulu ader tayang masa mula2 astro prima keluar

♥chentaMAYA™ said...

besh gak MATAHRI~
aq f0ll0w gax~
hee~

bvlgarigirl @ Arianna said...

ye la dah mengarut sket2

tp ttp layan sbb nama dia Arianna. boleh? hahaha

<< s| tED| >> said...

a'a lah rizz.. dah melalut kan..?? ingat sejak suria tu dah nak mati sbb aids.. dah nak abesh dah cite die..

tp kan sejak awal.. sinopsis dia cakap arianna ni nak balas dendam lah sbb asyik kecewa.. tapi sampai kesudah x nampak pun.. nampak yg dia jd mangsa adalah... ha ha ha ha...

nak jd telenovela.. saja2 je lah panjang2 kan cite.. hehehehe

Duke Luce Dell'amore said...

hope sgt rizz xckap yg bkn2 kt my page k..coz my sister pun ade dlm my frenlist tu..

Miss Hazzy said...

layan gak cite ni pas blik opis...
dah byk jantanz si arianna tu sapu...dasyat!!

maya berhenti keje sbb arianna suruh, konon2 maya dh ngorat laki dia tuh..huhu

nth pape ah cite ni...bila mau abes lorh...

suezensuzanna said...

matahari ku.....matahari ku...lalalala...pelik lah ngan arianna nih....huhuhu

DERiacomEi said...

Assalamualaikum..jgn risau pengabis dia minggu depan jer...jgn2 episod akhir pon melalut entah kemana...

zuhaimi zul said...

emmm.. zul layan gak..

abis jek aqso madina, layan matahari plak...

mmg jalang ari tu...

rasa2 ader ke pompuan camtu...

zul rasa klu aderlah, mesti dah lama mati macam altantuya ... heheheh

Dr. Darren said...

arianna dah jd slut dah skang. xper. si dato tuh pun miang ngan si maya sekretari tuh. serve him rite lar. anyway sian kat bini si ikmal tuh gak. best girl wins. lol

melalak lagu tema dier sat. coba coba cobaaannn~ haha
;)

AzLaN MoHaMeD said...

i love Matahari... hehehe

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

citer ni kt tv3 tu ke??petang kan??..tak sempat nk tgk...