Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, June 26, 2009

|| kAwan Or IsTeRi / suAMi ? ||

~~kemaen headline kanz!.. cmni..smlm rizz tgok cte kat prima.. "salam sakaratul maut" kot tjuk die..mngisahkan sorg laki ni adi [aqasha] kna kawen paksa ngn sorg gadis kg rima [nurkhiriah].. dlm mse tu gak adi ni kwan rapat ngn ..**ala lupe r nme watak die wakaka [ si zulhuzaimi].. so far si zul ni slalu la stay kat umh dorg ni even adi ngn rima da kawen kan..si rima ni kire xsuke rsbb cm da mnggu privacy dorg ngn thap sosial husband ngn zul ni blik lwat mlm mabuk sgale..nk dpdekkn cter..1 day tu si adi kna outstation lak..die suro si zul ni tgok2 kan wife die la tp lain lak yg jdnye coz die 'rogol' wife adi si rima ni..until la 1 day rima muntah2 n doktor sahkan die pegnant,..dorg hepi la..tp bru rima tringat benih tu dri si zul.perasan bsalah sgt die nk cte kat adi tu..die cbe gtaw adi tp adi x dpt accept sume tu coz die anggap rima yg goda 'best frenz' die tuh and last2 zul gtaw sdirik wife adi x slah bile die dpt taw die kna HIV + coz slalu mgamalkan sex rmbang.. **ee takot siott!...

jauhilah HIV - IKLAN =P
adi plak da halau rima ngn baby tu dri umh die lpas die blasah si zul tu **pdn mukee.. adi cbe crik wife die kat kg mak mertua die tp ksedihan melande bile die dpt taw anak die meninggal sb dmam pnas dan rima lak jd gile plus kulit bkudes cozkna jngkitan hiv ngn si zul tu..sedehh sgtzz taww time tu! adoilaa.. cte tu hbis cmtu je ngn ksedihan,,,..superb lakonan dorg..biasa la cte2 rashid sibir sume best ok!

moral of the story nk tnye ur guys : adekah kite ptut percaya kata2 suami/isteri atau kwan baik kte sdiri?.hermm




and the last lgu BISAKAH dri tok ct..sayu jeh...

10 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

jauhi dadah

sekian

♥chentaMAYA™ said...

pu tgk jgk!
tp xsmpt ending!
ptg smlm kan??
hee~

Duke Luce Dell'amore said...

jim suke soalan yg terakhir tu..
camni r entry yg bgus..dpt gak kembangkn minda..ni idak,blk2 nk tayang muka jantan je..wekkk..

bg jim,percaya kluarga sndiri dulu,then siasat kebenarannya..
sbb family akn bersama kite smpi akhir hayat..
kwn plak hanya hadir time kite gembira je..

suhaila-ab said...

aku ada kawan yg ada aids ni..tapi skang dia dah meninggal..lelaki...kesian kat dia...sedey aku kalau teringat kat dia...apa pun hanya Allah yg tau...

<< s| tED| >> said...

yup!! Cerita ulangan tu dah pernah tengok!!


Pengajarannya.. Hidup perlu berlandaskan ajaran islam yang sebenar...

Tq rizz kongsi cerita..

banyak pengajaran kita leh amek dr sini

Hezesuze said...

mmg besh drama tu...byk kali da tgok...hehehe

moral of the story : jgn ler suke ngan kaum sejenis...larikkkssssssss

Yuna@Fah said...

tak suke citer ending camni..sob2x...

hidupla berlandaskn syariat islam

||| PöJìé PööH ||| said...

so ingatlah Rizz..
klo nk jmpa skandal tuh, sediakan payung sblm hujan
atau bahasa kasarnya, sediakan kondom sblm maen..
**larekkk!!

b-boy said...

motif lagu ct last sekali..? hek3

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

citer tue pernah di tayangkan kat tv satu ketika dulu memang sedih huhuhu tapi encem giler zul tue kan wakakakak

motip lagu fav aku nie per kes??? wakakak