Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, June 3, 2009

|| koNsert AnUAr ZaiN ||

moh terjah ib..:p

~~ sekadar n3 selingan ni..rizz ngntok hihii! tu yg rajen sket la update td g la bce paper2 / web segala yg ade kt msia ni,..kosmo,metro,murai,gua.com my,berita harian n last2 bkk utusan rizz bce anuar zain nak wat konsert lak lpas ct..kat istana budaya.. so far sape peminat anuar zain moh le kite g..rizz cm nak g je..tp still xde partner lg..tgok la cne.tket pon ok la..pape pon tgok sediri k kat website ticket tu utk malumat lanjut :-

ecem la anuar zain ni hahah..td gugel2 cm tjumpa gmba kawennya yekew rr
Peminat Anuar yang belum mendapatkan tiket untuk konsert Lelaki Ini bolehlah berbuat demikian dengan menghubungi talian 03-4149 8600 atau layari laman web www.ticket2u.biz.

p/s : rizz suka lagu lelaki ini, ketulusan hati, sesucinya cintamu ngn kau bunga cintaku! bestt ahhak

10 comments:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

motip??? ang nie suka tul yek p nengok konsert wakakak

WaNz HaQQ said...

Uwaaaa
(motif xbagi salamkan?)
Semekom!!

Jom nak gi jugak tgk abg nuar zain!!
tapi time tu dh cuti so habis jer konsert ct terus nak balik kelantan dah.. Ritz gi tgk then later story kat kiter k!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

i tak minat tok ti

i tak minat nuar jeng pong!

:p

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

bestnye
da la ct x dpt g..
arhhh nk g lerr
hehe
jom3

ije said...

dulu penah minat ziana zain. kes masa kecik2 dulu main kira nama ziana n ije, dapat 99%. uhu.

padahal tah pape je.

kini ambil langkah tak minat sape2. =)

Hezesuze said...

aik! nape Qlah komen n3 ang?? kt blog sis xkomen pun...huh! majuk ler camni...hik3...

haaaaa kalo konsert anuar zain bleh ler nengok kalo teater tu ampunnnnnzzzz...wakaka

Nadzrah said...

pic kawen??
hawt x bini dieR??
hehe

azra said...

ouhhhh..tade duit nk tgok knsert
la..hakhak

Kos Serani said...

Kalau tengok show atau konsert Bang Nuar memang berbaloi dgn yg kita spend...jom tengok

MeGa iNdrA pUtRa... said...

g tgok ke???HE3