Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, June 15, 2009

|| riZZ sEbak DAda..:'( ||


~~YA ALLAH YA TUHANKU AMPUNILAH DOSA2KU,ORG TUAKU DAN KWAN2 KU SEKALIAN... itulah doa yg rizz panjatkan slepas bce n3 masing2 td..kwan2 rapat rizz... "kenapa jd begini?"...YA ALLAH!..

speechless!....rizz serba salah..rizz rasekan mcm berada kat tgh2 pertelingkahan yg berlaku skang ni..rizz org ytg terakhir taw sume2 ni k.. sbb mmg rizz xdpt online 2 hari lepas .pada yg taw knapa..phm2 jela kan..sedeynya..kenapa jd beginiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!!!

istigfar byk2 rizz!..rizz syg semuanya..dah msak sgt ngn perangai masing2..di sini gak rizz nk mtk maaf kalu ade yg x suke rizz selama kite bkawan kan? mtk maaf byk2...tp mmg rizz x sangka persahabatan kite slama ni bole musnah mcm ni je..

rizz xtaw nak ckp ape dah.. cume rizz boleh ckp "RIZZ SYG SEMUA KWAN2 RAPAT RIZZ.. X PERNAH MEMBANDINGKAN KALIAN ANTARA SATU SAMA LAIN.."

RIZZ NAK PERGI JAUH DARI MASALAH NI,...nak jalani hidup seperti biasa.





17 comments:

wénkt said...

tabah
imagine siti nurhaliza
menjadi tabah

Aizulazril said...

erk.. sabo sabo... banyak-banyak bersabo...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sorry :(

WaNz HaQQ said...

aii ritz,
it's all about life
just be patient and insyaAllah
semuanya akan kembali seperti biasa

u must be relax and positive k :)

b-boy said...

apasal la korang sume x duduk satu meja bincang...hmmm.. biar yang retak dapat ditampal balik.. jgn retak tunggu belah...

ije said...

erk. napa le jadi cmtu?

mr.syazwan said...

KUAT kan SEMANGAT!!!

ini adlah dugaan drpd-NYA

rizz kan kuat kan kan kan

Wawa_Nadwa said...

rizz,

setiap manusia x lari dari segala masalah.

tabah k.
takmo sedey2.
takmo tension.
semua masalah ade jln penyelesaiannya.

Duke Luce Dell'amore said...

rizz jgn pikir2kn sgt..
sbb kamu xterlibat pun..
we love u too..
teruskn ngan sikap kamu yg sediakala ni sbb sume owg slesa ngan kamu..

lili11 said...

Eh apa nih? Apa dah jadi? Aduh, tak paham ... Apa2pun, memang manusia tak sunyi drp masalah. Hadapi ngan tabah, ek!

joey said...

am wondering what could happen?

kin said...

friendship mmg cmtu..
tabah saja la..
friendship is never serene, yet it strengthen the relation.
;)
smoga sumernya kembali spt bese..

Cik Wanie said...

rizz...

x der apa yg eprlu rizz kesal atau sedihkan,
x der siapa yg nak semua ini berlaku,
even wanie sendiri pun x nak semua itu berlaku,
tapi apa yg pasti,
insya-ALLAH,
semua masalah dan sengketa ini akn berakhir jugakkkkkk,
so x perlulah nak bawa diri ok syg..

luv u alwazzzzzzzzzzz

Cik AniS GalaXy said...

masalah x kite mintak
dugaan dtg buat kite makin semangat..
ape pun
kite ttp adek beradik tau rizz..hehe

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

setiap yg blaku ada hikmahnya..
ada jln pyelesaian kelak..
sma2 doa k

Nadzrah said...

jgn la cdey2 rizz...
=(

syaf said...

nk wat cam enw...aku pon ernahkene mende yang same
senang cite...kamu perlu kan mase untuk lupekan problem nie...ape kate kamu pergi lah mane2 tempat yg kamu rase selese...buangkan segalenye..nk cry cry lah, pas u lupekan je..x ley lupe buat dont know je...