Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, August 21, 2009

|| adoi lalat! ||


~~ hi xleh jadik nih..arini je rizz wat dekk je kat langau (silent reader gelarkan diri 'aku') sorg ni hanj tol!..lepas die attack pojie,..rizz lak jd mangsa..sape2 yg perasan disclaimer yg rizz letak kat tepi tu khas tuk si 'lalat cilake' ni..rizz pon kene hentam kat shoutmix..ingat die hentam skli je..td kene lagekk.adoii.da sbb saket ati sgt rizz buang dlu shoutmix tu..sori guyz! klau nk update pape juzz kat my coment je...


- ko tgok la nti..aku dpt godam ip address lo.. awass!

p/s : saje je nk wat onar kan ko nk msuk bulan pose ni..tobat la weiii

13 comments:

Corey said...

stay strong rizz. jgn mudah tergadah dgn orang yang belum tentu punya amalan dan teladan yang boleh dijadikan contoh.

||| PöJìé PööH ||| said...

sori Rizz coz Pojie kamu terlibat sama..
nti kte cari saper langau nih yer..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sabar ok ritz...ini kan bulan ramadhan, mudah-mudahan mereka2 yg mempunyai niat2 tertentu itu akan menyedari kekhilafan mrk sendiri...

yg penting, tonjolkan side positive of u seikhlasnya =D

go go lestari! =)

<< s| tED| >> said...

berjangkit dekat rizz pulak ke? isk

syaf said...

sape budak 2..bagilah dienye blogg
die tulis ape kat reez
bagitau syaf sikit

Rhuddy said...

moga happy selalu ok huhuhuhh

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

sbr jer lah dear!

Tijah said...

salam ramadhan & selamat menunaikan ibadah puasa...

momguess said...

sabarrrrrrrrrrrr

Hezesuze said...

alah abaikan jek org camgitu...tu dia jeles tu ngan life kita sibuk jek nk jaga tepi kain org...lantakler..ntah2 dosa dia lagik byk kot...

yg penting kita tau apa yg kita buat dan bkn org luar bleh judge kita kan kan....

pepun kubur masing2 kan...wakaka

zul said...

rilek rizzz... zul sentiasa menyokong anda

farish sinclair said...

corey : btul ckp bro..:)

pojie : xpe r dear..small matter je tu.nti kan kite de cara g berubat kan:)

nuar : thanks nuar atas nasihat kamoo huhuk

cik ted : a;ah :'(

syaf : silent reader la syg..

rhuddy : tq!

lan : tula kann

kak tijah : slmat bpose gakk

kak momguess : macehh

kak heze : getew kan kubo msing2 kaedahnya haha

zull : tq :)

Sofi said...

hohoho rizz: bukan rizz jer yang kene.. sofi ngan ikmal pon kene sali huhuhuh

nak tanya skit bleh?? (hehehehe)

farish sinclair ngan adam sinclair berkapel kah? hiks...