Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, September 14, 2009

|| kad raya online dari my BFF! ||

AUTO POST U GUYZ! agak bz.ni amik mse yg terluang itit ni auto post sajor.. saje nk share kad ry yg rizz dpt dari my bff kat myspace **idopp lg lak akaun tuh** hajarnya! haha..pape pon rizz da reply kad ry online dorg ngn my official e-card..so check it out :p

hok ni rizz dpt dari ajipp hehe kenalan friendster,myspace smpai la ke blog.jrg gak online ngn die..maceh ajeep hehe

yg ni lak dari adie issimiyaki,..setern2 my frenz msti knl.hehe die ni femes kat myspace nih..cntek sgt dear ur card..pape pon thanks tawww



yeayy! my e- card rye next dri my bff pojie pooh..tantek bju pojie :p thankss dearr
hahaha! yg ni dtg dari 'si gile ezuan' wakakkaka die ni mmg tingtong sket kat ms..tp die seorg kwan yg baik dan than je ngn pngai gile2 rizz..sowi ezuan klau de slh silap :p

dan skrool lame sket...hahhaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! kad dari kejauhan uols!!
















































































































dari abg aamir.. i tot die kat uae arab kot..sbb die suke sgt travel nih.n keje sana kot..thanks abg aamir bg rizz kad ry! lme sgtz taw mhilang..hehe smart sgt kad rye ni..to my blog readers yg knl thz guy msti taw kan :)

THANKS SUMER..NAK COLLECT E-CARD RAYE LAGEK





8 comments:

Apit said...

sonok nye dpt banyak kad raye....
kad raye untuk apit x de ke???

hehehe

atty's said...

cantek2 kad raya..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

aamir =P

||| PöJìé PööH ||| said...

wahh!!!
meriah dpt kad raya yer.. thanks tempek POjie punyer yer..
tq2..
heheeh..

HIZAMI said...

hebat!

=)

n kewl~

Mr.Homosapiensz said...

jauh sungguh hambar berskroll musafir menjengok e-card raya yg last tu...

spesel ke itew..=P

joegrimjow said...

nak yg btolll
rizz xnak bagi ke?
hehe

Hezesuze said...

wow! encem nye dak amir tu???? hehehe