Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, November 11, 2009

|| jennifer's body! ||

huu sexy siot.!

kaedahnya.........

smlm,. balek je dri pavi dok r men msg ngn sumone ni..ingt nk ajk lpak2 mnum.tp las minet xjd lak.pah tu rizz g la cc jap on9 1jam *gtew..

lpas tu je melencong ke kdai dvd tewos..*muaha kopak lagekkk!! motipnya sian kt pendot sbb beriaa sgt nk tgok cte momokk jennifer's body ni..bajett nk tgok midnite mlm smlm ngn achik tp kansel sbb achik keje pg daa ..kang x bgun g koje lak! *2012 maybe ktorg tgok midnite!

n then rizz bli r dvd tu.*nseb gmba cntek..cte ni mngisahkan sorg gurl ni si jennifer [megan fox] bkwan rapat ngn kwn mse kecik die bff la! needie.. 1 day dorg g party ni ade 1 band wat concert tnpe dorg sedar bar tu tbakar..cume dorg ngn band tu je safe..yg len terkorban..

band2 tu culik megan ni tuk 'korban kpde satan' kekdahnya..*cte ni bunsurkan black metal ar.. x suai tgok kt wyg!! n then jennifer btukar mjadi cik ponti* n mkn org..lelaki jek ngn umpan sexs die.


kemari kooo!!

ade sex2 gak..cne r leh lpas panggung ek *cut kot?!.. n then smpai r jennifer ni nk mkn body bf needy ni tp needy blasah jenn balek n tikam die smpai mpos..wlopon jen leh terbng hokayy..

lastly ..die wat cm prolog taw cte ni..coz needy dh kna msuk spital gile sbb tuduh bnuh jennifer.die plak jd evil *jgkit kot n blas dendam kat band2 tu sbb korbankan jenn dlu... sram la gak cte ni... 4 1/2 star!****


6 comments:

suezensuzanna said...

wah...my frenz said..x best crite nih.. huhuhu..tgk lah phobia 2

zul said...

emmm...mcm best jek... kena tgk ngan isteri ni... baru best..hehe

I am Karl said...

xbest
xbest
xbest

nseb bek megan fox damn hot

btw, header blog lawa

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

member sumi ckp xbape best citer nih.. myb dia xminat sgt kot.. sumi nk tgk xtertengok2 lagik.. adeh..

Nadzrah said...

4 1/2 tu
banyk gak!
kene dunlod neh!
hehe

Ejay said...

cheh... omputih pun ada pontianak harum sundal mlm ke?
hehhehe