Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, December 22, 2009

|| black & white photography ||

hahah!! rizz menyahut cabaran contest ni.tetibe je rajin nk wat sbb rmai lak yg msuk kekdahnya.. so letss :-

create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post http://thecamerajunkie.blogspot.com/ that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.


so..inilah hasilnya..

hehe ssh gakk nk cri gmba yg btol2 fotogenik ni.katanya..

tp i'll try the best jelah.. gmba ni diambil mase birthday party kak hezesuze!

9 comments:

AniS GalaXy said...

wow...tergoda kak wos.
i like..hehe

syaf said...

so sweet
si zoul pown ngah bertungkus lumus nk edit gambar nk masuk kontest tersebut

ChiLaBaey's said...

Bagaikan juara....!!!!

Mr.Homosapiensz said...

birthday party kak hezesuze pun nmpk mcm dier jer yg celeb..ahah....gudluck!

p/s : mmg rmai masuk contest ni...

suezensuzanna said...

yeah...nk msk contest nih jugak..:)..

zul said...

cam budak sekolah zaman 70an plak...ops..

iva saionji said...

welcome to the club..hehehe...
nice picture tau....nak kek...

Eazy Izzuddin said...

whoa...
nice
cam kenal je pic neh..
xD

kawie2020 said...

hehehehehehe.. nampak sweet...