Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, December 2, 2009

|| damn! ||

sigh**..

adoi sakit ati la bile igt 2 menda ni tp yg 1 tu kire leh reda lg laa...

1st prob

thz!..




sllu mngalami msalah kelewatan dpt payment..xlain xbkn gaji!..skng dh 2hb..adoi poket da r keringg ni..pasal laa company ni cm pant*t r!?

**smlm tpt new job tu dh call my reference..hope sgtzz aku dpt keje tuh :(

2nd prob

- tikam dri blkag
- busuk hati..n segalanya busuk laa
- x boleh tgok org lebih dri die
- jeles x bertempat
- dengki


haaa! tu slh satu sifat yg ade kat 'org tu'.. da xbleh mnhan saba n bpura2 je aku dpn die kdg2...drama sgt!..tp smpai bile nk kene pijakk ngn org cmni kan?..

10 comments:

Rezz Fukumoto said...

sabar.....yg penting gaji masuk..hehehehe

syaf said...

oh reez u r so paris hilton...hahah
haha nampaknyer kite berade dlm situasi yg same..calit sikit

cik EPAL said...

siapa yang drama tu?? :D

sI tEDI said...

kerja nak cepat gaji lambat.
cuba try buat keje lambat? derang marah tak?

adie said...

erkkkk gaji bayar pakai cek ker

FaizalSulaiman said...

sabo ye rizz.
tp tula depa ni.hasil keje nak, payment lambat.taksilap i, rizz ada post benda pasal late payment ni kat entry lepas.huhu. sian you a

FaizalSulaiman said...

sabo ye rizz.
tp tula depa ni.hasil keje nak, payment lambat.taksilap i, rizz ada post benda pasal late payment ni kat entry lepas.huhu. sian you a.

my bro pena kena camni.adala dekat 10 kali n lastly apa dia buat?dia pakat2 g jabatan buruh.haha. moral--) u've right rizz:-)

bOyFeiZ said...

erkk..tukar keje jer..habis citer...

jangan marah2 cepat tua..timbul kedut2 nanti..hiksss

Hezesuze said...

akhirnye dpt gak cek kan.....hehehe
daaa jgn nk berjoli sakan yea...
nnti lom smpai ujung bln da dintis katenye...muhahahaha

Wawa_Nadwa said...

manusia rizz..
ada je perasaan denkiii tuu..
cume kena pandai pilih kawan.
sabo ekk.
=)