Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, December 9, 2009

|| serba salah ||


hi guyz!..lame xmencemar duli kan..skng rizz punye entry pong pendek2 je..xde mse nk taip pjg2 lately...smlm bru clear gaji..setelah smgu office hold sbb de prob mmnjang..dpt r skep wet ot ..ingat nk bnje bli ape yg diinginkan tp sume tu tpksa lak hold sbb nk tulun mber die nk kai wet..haii serba salah sgtzz! x nk tolg, die pon pnh tulun rizz mse ssh dlm dilema sgt! ye rr sbb rizz pon bkn stabil sgt.siyes sgt2 x stabil tp..skng die punye turn..so sharing is caring la..tp xdpt r 'merasaa dwet tuh ;(' sedey rr..sbb dlm skelip mata cm wet tu terbang jek ke expenses..! tu blom g nk langsai hutang kt mber* arghhh buntu sgt2...gile rrr nk cri keje lain still xjupe yg sesuai dan xde luck lagee..tgok mber2 dpt keje bru cm sng jek..berserah jelar..tp persoalannye smpai bile..taun dpn 2010..target nk kai kete xsure dpt ke x..rase malu lak sbb cm mbuke pekung sdiri.tp itewlaa realitinya..


p/s : tgh pk2 nk part time bisnes like 'one drop perfume' tu..maybe nk try kot.. duit tu bg aku sgt2 penting skng
p/s/s :sering kali kite merasakan diri ini x bsalah tp sggup mengalah n berbuat baik n mintak maaf kt org tu.. tp klo die dh pndang sepi je..lu pikir la sdiri..?! xkan aku nk sembah sujud ratu lak kan.. jwapannya no way*

GOD HELP ME!

10 comments:

chotz said...

uikh...biasa la tu bro...
before senang kena lah merasa susah dlu..

melainkan mak pak kita mmg org senang, that scene sama jek cam aku dlu2....

gaji ciput, but expanses tinggi...but as org cakap, rezeki de kat mana2, just pada diri kita jek tuk dapatkan dia...coz rezeki xdatang bergolek and mudah, hanya kita yang boleh berusaha and sometimes have to take a risk...betul x? aku cite pon dari pengalaman masa abis study dolu2...now alhamdulillah dah ok.

akan tiba masa hang nanti, just wait n see...amin

farish H said...

uhuu thanks chotz! yeah maybe 1 day

bOyFeiZ said...

usaha tangga kejayaan..jom g masjid s.alam tlg catering kakHEZE..hehehe..

FAIZ FARISH said...

Sabarlah menghadapi Ujian Tuhan

QieFLy si Dolce said...

hey farish....come on jgn la mcm ni chill babe....ko jgn cepat kalah pada perasaan ko tu...sebb kita mana tahu tuah ayam nampak pada kaki tuah manusia sapa yang tahu....try pegang kata2 tue...nasib kita senantiasa bertukar silih ganti....aku faham keadaan ko sebb aku pown mmg penah alaminya....so jgn cepat give up try fikir dlm2 mesti ader solution nyer la...

Hezesuze said...

perghhh ayat p/s tu yg last xbleh blah....muhahahaah...

zul said...

usaha, tekad dan tabah...pasti berjaya...

ije said...

if u dont have a dream.. how can your dream come true?

semoga tahun depan dapat beli kete idaman. =)

suezensuzanna said...

erm rizz...money is not everything..but everything needs money.. takpe...slow2... kene byk ebrjimat cermat k...insyaAllah cukup duit tuh.. kalo nk keje pert time pun ok..but antara larat ngan x larat je lah

NurulAmnie said...

huhu penah dlm situasi cm ni. membe dah byk sgt tolong ..
bile dia minta tolong lak, kebetulan time tu kita lak yg mmg xleh tolong dia..
yg penting jujur. ayie pasti dia akan faham kalau riz gtau benda yg sebenarnya. x perlu rasa bersalah pun. Sebab kalau dia member yg baik, dia akan memahami. cayela. :)