Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, March 24, 2010

tolong sayerrr

ape perasaan korunk klau seseorang yg kite suka kat die..*tp xgtaw lagek ni...suddenly die bgtaw kite ygdie suka kat kwn kite tuh pulak dan btol2 nak kenal sgt..*..
argh!
hi guyz! hahaa...komen eyhhhh

12 comments:

wAtashiwa Nemo-cHan said...

hati tak boleh dipaksa.... tp... bukan bermakna kita mengalah sebelum mencuba...

kalau nemo.... nemo suka lagi bermula dari berkawan... kalau dia nk kenal dgn kwn kita... fine... kenalkan jer... xsalah pun.. kalau betul dia takdir kita... braper bnyk kita kenalkan orang pad dia sekali pun... dia pasti akan datang balik pada kita...

apa yng penting... sabar....

aZizoL said...

oh sgt frust oke..mcm ditusuk2 dgn duri pastu ko perah pulak lemon kat ctu..aduh pedih sungguh

joegrimjow said...

erkk
macam dalam filem melayu je ni
hehe

so
tiru je apa dalam filem melayu tu buat

H.R PuTeRa YuSoFF said...

rase mcm nk bunuh je kawan kita 2. argh....

atty's said...

mestilah frust..tp nak buek camno..

suhaila-ab said...

lama tak datang sini..
*bagi tau je kat dia*

suezensuzanna said...

erk....sedey kot...huhuhu rizz..come to my wedding on 17 april nih k..nnt i bg detail kat fb k:)..u cn bring ur frenz too:)

ed yidrusz said...

sentap..
hahhaha..

Adam said...

mestila kuciwa!!!!!

syaf said...

ko tanye aku?>??? jangan harap ku nk kenalkan...p mampus r...ku x dapat ko jagn gedik nagn member ku

hahahah...kejam x

Sharinginfoz said...

susah juga macam tu kan.... hmmmm suruh dia suka juga kat kita....

Buffered RM13.06

Gaji Berapa Kena Income Tax???

ChiLaBaey's said...

Ada sesuatu di blog saya... Check it out....!!!