Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Saturday, November 29, 2008

i gOt aWard..!


~~ ari nie aku bangkit ngn semangat bru.usah bpaling ke belakang..
pagi yg hening ni xde wat ape..tup2 bkk la myspace,friendster and facebook..
tetiba..aku dpt perkabaran berita gembira ini...hehe

I GOT AWARD!..yeye..dri silent readers aku kat 'myspace'

" MOST INTERESTING BLOG 2008 "

golden award lg..muahahha...thnks buddy!..

attention!..AWARD ni akan ku kongsikan kepada.....

'SAYAPIAN'..

- NUAR ZONE

- POJIE POOH

- JIM

- CIK WANIE

- ANIS

- REMY

- AIZOUL

sbb ape aku bg award kat u'all sbb I LOVE THEY ALL.. cozz dorg la sumber inspirasi aku dlm blog ni..

p/s : award ni hrus dtempekkan kat blog masing2 k haha...

a lot like love,

rizz

4 comments:

ReMy said...

hehe, thanks...

"Remy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Anugerah Blogger kerana mengadakan anugerah seperti ini dan terima kasih juga kepada penerbit, rakan-rakan sayapian dan terutama sekali kepada peminat-peminat yang setia hingga kini"

cewwah, dah mcm celebriti nyer ucapan jerk...

rizz said...

kah2 siot jehh remy

you are now in my zone said...

remy tintong :p

maseh ritzz :)

Duke Luce Dell'amore said...

ya ampon!ade2 je remy ni..

maceh rizz..