Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, December 29, 2008

hOlIday In HandCufF'S

david bsama 1 fmly yg gile hehe

~~ arini cuti maal hijrah..lmbt tol mngon td dlm kul 10 kot..dey all dh g keje suma.ahaks aku je cuti besh3..arini nk ngulas cte spt di atas tu spt yg djnjikan hehe..teringat2 lak hero die.opss..

holiday in handcuff's ni mgisahkan truddie (mellissa joan hart..cm familiar kan.? lupe cte pe tah) n laki ni 1st time rizz tgok die blakon.impresss sgt! david martin (mario lopez.maybe actor america latin kowt)..si trudie ni keje kat restoran..1hri tuh die dpt pggilan dri mom n dad die soh blik bcuti kat hometown dorg sempena christmas.tp ngn syarat kena bwk bf die..actually si truddy ni punya la byk kali menipu fmly die ckp yg die ni ade bf la.pdahal xde pown.dlm mse ngh call ni ..mata die ralit tpndang sorg pemuda kacak ngh minum n then tgesa lak kua dri restoran tuh..idea gile si trudie ni dtg n kidnapp laki ni msuk dlm keta..gari bgai.haha n then terus bwk blik hometown die..laki ni pnye r mrah sal pe lak die nk kena kidnap kn..tp si trudie leh slambe badak ckp soh jd bf simpanan die slame bberapa hari.hah lol!.bbgai insiden yg lucu blaku bile berada kt hometown tuh.fmly trudy ni x pasan yg david ni kna kidnap oleh anknye ahaks..tp bibit2 pcintaan tjdi mse dorg bsama yg actually si david ni asik gado je ngn fiance die. last2 kantoi la plak dorg 1 fmly hbis msuk jail ats sbb bsubahat kidnap si david ni.tp david xnk dakwa dey all sbb slme die kna kidnap die dpt layanan istimewa cm bakal menantu la katakn.


perpisahan tjdi antara david n truddy..tp! mse valentine's day dorg bjumpa blik coz david xjd nk kawin ngn tunang die n memilih si trudie yg gile ni.hahak.best rrrr..suke sgt..

2 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

bc ringkasan citer pn besh... :)

pompuan tu yg berlakon dalam drama Sabrina, The Teenage Witch :)

Azlan Mohamed said...

i suke laki latin tuh! haha