Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, December 29, 2008

thE sTRanger's


~~ gewam gile beli dvd cte nih!!.grr cte ta ape2..actually smlm lpas je g wedding abg anis..jack spent time with us kat umah tgok dvd yg rizz bru bli..mse kt kedai we all dh buntu nk bli cte ape..last2 bli la cte ni.da lme release tp xdpt tgok.i tot kua mse fasting month lah..rizz x dpt tgok..back 2 de story!


the strangers ni mgisahkan kapel yg berada dlm keadaan ketakutan di dlm sebuah umah terpencil.. diorg telah digngu dgn 3 org bertopeng yg ntah motippp ape nk kaco dey all ni .rizz pon x mgerti sbb jln crita ni x mnunjukkan prequel or sbb punca pe dorg bdendam ngn kapel ni..(hee bengangnya aku)..si kapel cuba utk kua dri umh tu tp xbjaya sbb da kna kepung ngn malaun 3 eko nih.. until dorg dah catch si kapel ..si kapel x mgerti knape n ape sbb dorg nk kaco diorg ni smpai nk mbunuh!?..yg rizz geram nk ending tuh dorg dah bkk topeng tp juzz kua kan je taruk atas meje tnpa show kat skrin..kn ke bengang tu..last2 dorg robek perot si kapel ni n meninggalkan umah tu ngn tanda tanya...arghhhh wugi2 bli cte ni tawww.sentap sgt,!

bg 2 bintang dri 5.hambek
p/s : plakon da gempaq liv tyler.. tp cte cm hampess!! so lpas ni kna tnya tokei best ke x cte sblum bli.grr

3 comments:

Preppy Guy said...

hi,thank you for ur comment in my page...btw,fist time gak preppy guna mac...still auto universe..lol...anyway,keep in touch..

xoxo

Preppy guy

myZone | When Anuar opens to public said...

kikikiki... *smbl gelak guling2 :p

Alexandaria said...

stranger??
hoho Vs PATI