Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, January 14, 2009

lUNcH B4 cnY FEStive @ PalAce oF gOlDen HoRse

cntek kan palace of golden horse nih..


~~entry selingan kali nih rizz dpt taw dri lynn [klik opis] yg big boss rizz, mr jason nak wat lunch majlis pada 23 hb january 2009.[wat la anual dinner time mlm bru meriah..ni siang jumaat lak tuh.. maybe kul 2 kot] kat palace of golden horse!!..waaa bestnye..hihikk..x penah g ag sini..hotel yang bertaraf 5 stars ni.. so memasing kat opis ni dh pkir nak pkai bju ape.hayoo..masalah kan..sbb rizz ngn click office lin jarg jupe big boss..so we ols kna ar pkai yg glamz sket! [wah gtu]..tp maybe rizz akan pkai kmeja ngn vast je kot


smart xpkai cmni..tp nk kale wane marroon kot yg kmeja tuh.haha fav colour uols!.klau pink? mwaha

..k ar tu simple sudeh..hmm kena sopink agh nih...cri vast kowt..

2 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

wah kemain lunch yg sejam tuh wat kat hotel 6 star...bukan 5 star kan...

habih lah ritz, dok guna bonus dia melaram baju baru jer kan...ajl lah, lunch lah, cik*** lah...eh...ngee :D

snappy2 jgn lupa... ;)

Duke Luce Dell'amore said...

kemain!nk tempat mewah je!
tp xpe,mkn free kn??kikiukiki..