Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, January 14, 2009

sPeNt tImE @ HoMe - MaKE iT hAPPen!

cntik gile poster die..tp cover dvd yg pendi bli lain lak.hmmp

~~yeapp! more about dancing movie again..spt bese rutin harian mlm skng we'ols reramai [rizz,pendi ngn achik] lyn dvd je..kekadang weols kongsi2 bli dvd cte bru or lama utk spent time bsama. actually kan..psahabatan ktorg mmg best..g mana pon kekadang bsama.bgelak tawa suka duka bsama..ahh touching lak..! back 2 de story,..kali ni pendi bli cte make it happen [rizz ngn die bkongsi minat yg sam cenderung ke arah dancing movie,..achik lak suke kumpul cte kartun!.hehe]..anyway we ols x kisah taw bli dvd haram ke halal ke jnji yg pting cte tu best..! nk donlod kat tenet lg ar xde mse..mau 2 3 hri kn.bek bli tewos...

Make it happen ni best taw tp cm xkua wyg lak.dh release kat us dlm august last year kot...tp cte ni xleh setanding ngn step up lah!..cte nye bmula Lauryn Kirk (Mary Elizabeth Winstead) ni sorg yg bbakat ar dlm tarian n cenderung kpd street dance! n then die stay ngn abg die yg kerja kat bengkel keta..die lak selaku payroll lah gtew kekdahnye kat bengkel tuh.. 1 hri die gtaw abg die nk msuk 1 ptndingn cm akademi tarioan gtew (ala cm so you think tuh...) di chicago..(b4 thz die dok kat indiana.).so si lauryn ni pon gegehh ar gi gak audition tuh ngn drive kete sesorg tp mlangnya die x dpt lak sbb juri tuh x bkenan plak uols! hanj!! nye juri.best je die nari.opss.carot lak.lg mlang bile keta die kena tunda or tarik whateva ar kat tgh2 kota tuh mse die ngh lelepak kat cafe n die knal sorg waiter kt ctuh Dana (Tessa Thompson) sorg pompoan kulit itam yg xde r gelap sgt.lite2 je uols! cm rihanna gtu. si dana ni part time penari kat stu club xclusif nama nye 'ruby's'.. n die offer lak si lauryn ni keje payrol kat club tu cozz de keje ksong kat situ tnpe die sedar si lauryn ni pon pnari gak.n then 1 hri tuh slh sorg pnari doerg x dpt hdir n tpksa ar si lauryn ni mengoperkan diri jd penari kat situ..memula fail lah sbb nk ikot rentak dorg kan tp bile dj tuh dh tuka lgu top si lauryn ni teros WOWWWWWWWWWW..meletop ok die menari.. sume tepok!..n tnpe sedar dj tuh dh perati kat lauryn ni n mereke dok bcinta r pastu.. konflik lak blaku bile abg kpada lauryn ni g club tuh n kantoi arr si lauryn ni yg disangka sangka die g blja kat akademi tuh upenye die jd penari ala2 stripp gak kat club xclusif tuh huhu..tp sume nye kmbali normal bile abg die sedar yg bakat si lauryn ni xleh dipersia n die soh si lauryn ni g akdemi tuh audition lg n yg pling best tarian si lauryn kali ni menambat hati juri tuh n die bjaya r msuk akademi tu.yea..pastu abis cmtuh je..hehe.. 3.5 stars la rizz bg..:)
p/s : pompoan ni upenya yg blakon cte final destination 3..[aku sorg je pasan..gtaw pendi bru die sedar..] haha

1 comment:

myZone | When Anuar opens to public said...

pasni make sure tgk kt panggung pilem SAYANG, YOU THINK YOU CAN DANCE...dance movie malaysia version...taw taw taw ;)