Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, January 7, 2009

my FrIENd - EdI aZHar

segak edi mlm tuh mnyayi haha..xpnh g denga die nyanyi..myabe ni annual dinner kowt..gmbar terlatest edi..(sowi edi rizz cuwik kat fs.hahak)

~~entry selingan kali ni..[gtew kekdahnyer!..:p busan ni lmbt nk kul 6..] tetibe je rizz teringat kat sorg kawan frenster.. 'edi azhar' ..:) we ols knal kat alam maya gak kat friendster around 2007.mse tu rizz 1stly lg addicted kat friendster n x knl lg myspace ke facebook ke apetah lg blog ni.muahaha..actually edi keje kat rtm labuan..so die akan beberapa kali je dtg ke kl n sempat jupe rizz dlm 3 x kot i tot!:p..dlm fs ni gak kak wira [ala yg mkn mlm ngn rizz ritu] pun kekdang men komen komen gak weols mse kat frenster tetapi skng msing2 skg mkin bz ngn own life...[rizz bz kew? propa.haha]..tp edi sure bz ngn keje die d blkg tabir tuh.n then kak wira lak keje qs..rizz je kuli boss gteww..edi ade gak ajak g labuan..[ayoo jauhnye.. huhu tape 1 hri nti pasti ku pegi juaa.tgu...] thz time xtaw jupe edi bile lg.hehe hope bile die blik kl leh la jupe g..:p


p/s : yg pling besh..edi slalu bnje mkn..hahakk.beshnye.ngee~~

6 comments:

SAIFUL said...

clust uol.. skandal kerss?

myZone | When Anuar opens to public said...

amvoi...amvoi...amvoi...

kikikiki :p

RyZ4L said...

haha..
no komen. tibe jah!
die slaloo bunje rizz ek?
sakan..nak jumpe edi gak~
lapa neh..hahaha!

||| PöJìé PööH ||| said...

ewah³...
kemaen!!!

AzLaN MoHaMeD said...

hehehe... nie leh masuk melodi nie.. nak call Nas lah!

rizz said...

haha kemen korunk ahahak