Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, January 8, 2009

sPeNt tImE @ HoMe - aNoThER cINdErellA sTORY!..

cte ni best..x rugi pendi bli huhu

~~DH PTG2 NI RIZZ BRU LEH MNAIP ENTRY COZZ SERVER DOWN UOLS!! MENCIK.huhuu..anyway mlm smlm rizz ngn pendi havg dinner kat hajris bistro..tekak smlm gatal nk mkn chicken chop lak..tp lembap yg hazabb mamak ni settle kan..last2 bedal gak..after that g terus kedai dvd nk bli cte..rmbang sgt mata nihh sbb tlapu byk cte best kat kdai ni..klua leh nk angkut sume cte2 ni[ haha gtew kekdahnyerr..] last2 rizz pilih RUINS ngn pendi lak pilih ANOTHER CINDERELLA STORY..tp mlangnye cte yg rizz bli sangkut! damn..mlm t nk tuko lah..enuf 4 that..lets story
Another cinderella story ni cte sal cte2 cinderella gak b4 thz kan..cuma yg beza marie (selena gomez) ni berbakat dlm menari..[ala2..step up] huhu..si marie ni tgl ngn ibu tiri nye yg very der..kan pnyayi gak ngn 2 akak tirinye yg slalu dengki ngn si marie ni.. so far mase mlm tarian tuh konsep nye ialah masquarade party ngn laki dlm cte ni dominic (jane lync) ni dpt lah menari ngn si marie ni ngn begitu superbb skali mlm tuh

bestnye time ni teruja sgt tgok de' ll menari:p




ahah n mnimbulkan sakit ati kakak2 tiri dorg ni..n then until 12 pm marie tpksa blik la kan..kli ni yg lawak marie bkn ttgal kasut kaca tp ttgal mp3.haha moden gile:p..esoknye dominic ni trus ar wat annouce nk taw sape pnye ipod tuh ngn syarat di d[t mynyi n menari serupa ngn die mlm tu..n akhirnya die dpt agak si marie upenya n merupakan classmate die gak..dorg bcinta n smpai 1 thap x gf dominic cmpo tngan ngn wat 1 plan nk buatkan marie x caye ngn dominic ni..sian time nih..tp plbgai halangan tu dpt dtempuh gak smpai la marie pcya yg dominic bkn la curang kat die.n then 1 ptndingan tarian [ala2 so you think u cnt dance tuh] dpt marie kalahkan kat xgf dominic yg superb gak mnari mlm tu.yesh! n marie n dominic dpt smbung ke akademi tarian n mninggalkan mak tiri ngn kakak tirinya yg slalu buli die.haha..best2..
p/s : yg pting hero ngn heroin die best gile mse mnari..5 stars..g ar cri dvd uolss:p..cte ni xpasan kua ke x kat wyg:p

7 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

pasni nak tinggalkan ipod lah sajer2...agak2 ada org kasi balik tak? dirembat ADO!

wakakaka...

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha..
btol² Nuar!
bestnyer tgok cter dance² nih..
teringat zaman² kegemilanganku...
huhuhuh!

NizaM SuLaiMaN said...

menari mak yong ke poji pojian..??

oyen said...

nape citer ni rated PG??
ahuks.

citer DISNEY ker?

Remy.com said...

wah pojie, zaman kegemilangan katanya...

x nk wat come back ker?

MeGa iNdrA pUtRa... said...

very the romance ok...ha3...i like...hau3...

RyZ4L said...

hahaha..
sape la yang begitu baek nak kasik balik~~
klo i..kire rezeki la..
hahaha!
tp klo kt my kolej.klo jumpe..org tuh siap bagi annauncement lagi kt koleh office..very islamic ethic je..haha