Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, February 20, 2009

Bz aGaiN...sItE vIsIT

klau dok cini leh aku tenangkan jiwe! hehe

penat aku lukis..berbaloi gak hehehe

~~ oyeah!..arini rizz x sempat nk story pape kat dlm blog coz' kena g site kat kemensah height..ade probs sket something about gate ngn door kat ctu..dlm pjlnan tu perry de tnya something yg wat aku sentapp..hurmm tp bia r rizz je taw.. [ayoo boss aku yg cine ni very2 derr bz body taw!!]..enuff.. smpai je site trrus wat keje.so farr hmpir 80% da siap dah umah2 banglo kat cini..lot 16 tu lak umah anak dato'k - anas..hehe..da settle sume rizz terus blik opis.jap je dlm 1 hour je g site.. xkose la lelama.panass.blik opis terus wat keje.tringat tag qillah yg x settle2 lg..btw nti la erk qilah aku wat .hehee..adoilaa.aku depresss sbnrya ni...damn!! ..:( nti aku cte ke..sebak sehh!

6 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sebak?

boy said...

sentap..?hmmm

MeGa iNdrA pUtRa... said...

beb,lukis kn umah gue bole...ha3...

AzLaN MoHaMeD said...

wow! nice maaa.. if i nak buat rumah.. i srh u lah keyh.. nak buat rumah ala2 English! hehehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

take ur time key... anyway... kalau ko perlukan seseorg, aku leh jer menjadi pendengar dan penasihat sekaligus penyimpan mohor2 ko wakakak

aku hanya orang kecik, dari sel yang paling kecik dalam badan lelaki... said...

salam ziarah dari cerita mungkar