Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, February 20, 2009

dEpPrEst..

~~hurmm arini rizz tkejutz..! aduss depress nye ngn kenyataan die. mmg rizz silap..tak mungken die mjadi milikku.uhukk..hurmmm kali ni mmg shocked gak ah..pertanyaan tentang sape yg istimewa kt dlm hati die tu mmg nyesall la tnye..tp xley nak undur balik..pasrah!! bia ar meminati dri jauh kan n.....(i know u read my blog opkos 4 the 1st!..:p)..si die mmg layk utk dirinya..sbb die care..ah terkedu!,,..ahh semoga berbahagia..frust!!..ee.tu lah parah bile da minat sgtz..k lah hidup perlu diteruskan..ayarkk

13 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

pew kes?

Aku Nemo... said...

naper nieh....

xmoh cedey2 k...
nnt tensen....
bile tensen rizz jd moody...
bile rizz moody...
rizz dh xchumey...
biler rizz xchumey...
nemo xmoh kwn...
knp...?
sbb nemo kn tertarik pd org yg chumey2 jer...
hahaha...
motif...!!!??

nemo gurau ajer....
achehcheh...
cenyum ciket..
ala....
cenyum la...
ha...
kn cumey tuh....
xmoh cedey2 k...
sbb rizz ade bnyk lg org yg chayunk kt rizz...
ok???

boy said...

betul..betul..betul..idup kena teruskan..tp sakit juga..huhuhu

rizz said...

nuar..
sal a**z..:(

nemo..
haha u so lovely kannn:)
thanks dearr....u mke me cryy :|

boy..
thanks...

oyen said...

cinta datang dan pergi...

kawan utk selamanya...

:)

MeGa iNdrA pUtRa... said...

sbo je lo!!!blambak je g manusia kat muke bumi ni...hua3...ha3...gue tgok da budk komen betul3 tu cam best je tgok upin n ipin...ha3...betul3...ha3...

Eazy Izzuddin said...

dont so sad kayh...
=)

Aku Nemo... said...

lah....
nape plak nieh...
nemo komen rizz sbb xnk bg rizz chedey...
nape plak nk nangis...??
nemo salah ckp ker...??
hidup mesti diteruskan chayunk...
perkara yg cedey2 tuh kn rempah hidup...
jd rizz kene kuat...
chaiyok2...
ganbatte neh....

bvlgarigirl @ Arianna said...

ciannye rizz

ambik arianna je la jadi penggantinye nak tak?

lari lari

A j u E said...

siksanya bila frust...

AzLaN MoHaMeD said...

sian... sbr jer lah keyh...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

tak salah kalau kita minat seseorang... dan soklan aku tuk ng rizz, adakh si 'dia' taw ang minat dia? adalah lebih baik andai ang luahkan kat dia.. biar dia taw selebihnya terpulang pada dia...sekurang2nya ang tak bohong pada diri sendiri... ingat, ang boleh tipu orang lain tapi tidak diri sendiri.. adakah dengan berdiam diri cam nie ang rasa puas??apa pun jawapan dari dia ang kena terima... sekurang2nya dia taw perasaan ang key... ingat kalau dia telah di tetapkan tuk ang, satu arie nanti akan tetap menjadi milik ang... oleh itu dari sekarang cuba menjadi yang terbaik jangan sesekali down hanya di sebabkan perkara2 sebegini ... ingat masih ramai yang sayang dan cintakan ang cuma ang jer tak taw dan lom jumpa... apa pun aku doakan agar kebahagiaan akan menjadi milik ko jua... chayok2!!! hidup mesti enjoy!!!!

AzLaN MoHaMeD said...

sape? sape? sape? sape???